hát amúgy ja,azért kapta a nevét...2 fokkal hidegebb van erre felé mint a város többi pontján a rózsadomb meg azért rózsadomb mert ott volt nagymuternak rózsáskertje,1950ben és ez halál komoly!
Nem tudom, itt maradunk-e vagy sem...de ha igen, kesobbi terveim kozott szerepel egy jo nagy garazs es a regi magyar motorok begyujtese, restauralasa...(Pannonia, Csepel, stb)
Mindig is szerettem volna, de soha enm volt ra lehetosegem
Szia Zoozee!
Megvagyunk, koszonjuk...lakni van hol, menni van mivel, enni van mit
Reszleteket nem mondok, mert azt mondjatok hogy burzsuj lettem es sznob vagyok, meg nagy lett az arcom
A lenyeg hogy sokkal tobbet engedhetunk meg magunknak, miota kijottunk, hala a nem letezo vizsijnak, atiratasi koltsegnek es a kurva alacsony adoknak +tobbszoros fizetesnek...
Egyedeul csak a free motorozas hianyzik, azaz nem mehetsz csak ugy be az erdobe, mert minden maganterulet vagy le van zarva
hát én is betaknyosodtam ...de megmaradok szerintem még....szedek vagy 5000 mg c vitamint naponta ...plussz neocitran méz..kamillatea..na meg a gyógyszerek ...
kérdeztelek téged is, hogy nem tudsz e szlovákoknál valamit,200 környéke lenne a blokkra meg azért kérdeztem,hogy mazsi jár e angliában clifford felé,mert ott lenne egy új szürke blokk na meg kérdés, hogy az enyém mikor fog már menni
Nem tudom, itt maradunk-e vagy sem...de ha igen, kesobbi terveim kozott szerepel egy jo nagy garazs es a regi magyar motorok begyujtese, restauralasa...(Pannonia, Csepel, stb)
Mindig is szerettem volna, de soha enm volt ra lehetosegem
Megvagyunk, koszonjuk...lakni van hol, menni van mivel, enni van mit
Reszleteket nem mondok, mert azt mondjatok hogy burzsuj lettem es sznob vagyok, meg nagy lett az arcom
A lenyeg hogy sokkal tobbet engedhetunk meg magunknak, miota kijottunk, hala a nem letezo vizsijnak, atiratasi koltsegnek es a kurva alacsony adoknak +tobbszoros fizetesnek...
Egyedeul csak a free motorozas hianyzik, azaz nem mehetsz csak ugy be az erdobe, mert minden maganterulet vagy le van zarva