Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ronis a hyde racing es blokk-rezóvédők azok miből vannak?
amúgy szutyok egy kórház manapság... mint a többi ami nem magánkézen van
szóval a jobbak ott születtek...XII kerület
én is meg oda vittek a sürgősségire a mentők amikor kakucson jobban megismerkedtem az aszfalttal és a vállam elmászott a helyéről
a jánoskórház meg azért fontos mert ott születtem
hát amúgy ja,azért kapta a nevét...2 fokkal hidegebb van erre felé mint a város többi pontján a rózsadomb meg azért rózsadomb mert ott volt nagymuternak rózsáskertje,1950ben és ez halál komoly!
miért ott hűvös van?
viszont örömhír, hogy szomszéd étterembe frankó húslevest főztek és gondoltak nagy halálos betegségemben rám és hoztak át egy vödörrel ..
gyere hüvösvölgybe pizzázni
kint ezerhaccázzal süt a nap én meg itthon döglök vazze
akkor én még az utolsók közt láttam...
szeva Andris, ma reggel letöröltem, jobb a békesség alapon,
bakker mik történnek itt miota nem léptem be!
szevasztok!
mert írtam itt a fórumon hogy hívtalak,csak aztán láttam,kiírtad hogy a halálodon vagy és akkor inkább nem zaklatlak
kosz

Nem tudom, itt maradunk-e vagy sem...de ha igen, kesobbi terveim kozott szerepel egy jo nagy garazs es a regi magyar motorok begyujtese, restauralasa...(Pannonia, Csepel, stb)
Mindig is szerettem volna, de soha enm volt ra lehetosegem
na hála Istennek
akarom mondani: vizdijnak
Szia Zoozee!
Megvagyunk, koszonjuk...lakni van hol, menni van mivel, enni van mit

Reszleteket nem mondok, mert azt mondjatok hogy burzsuj lettem es sznob vagyok, meg nagy lett az arcom

A lenyeg hogy sokkal tobbet engedhetunk meg magunknak, miota kijottunk, hala a nem letezo vizsijnak, atiratasi koltsegnek es a kurva alacsony adoknak +tobbszoros fizetesnek...

Egyedeul csak a free motorozas hianyzik, azaz nem mehetsz csak ugy be az erdobe, mert minden maganterulet vagy le van zarva
ja elfelejtettem mondani hogy megvan hozzá minden ami még kellett...csak nem hívtál aztán nem tudtam mondani
olvastam de mazsival nem tudtam beszélni még..szlovákoknál nincs.....motor megy ahogy kijövök az ágyból....
hát én is betaknyosodtam ...de megmaradok szerintem még....szedek vagy 5000 mg c vitamint naponta ...plussz neocitran méz..kamillatea..na meg a gyógyszerek ...
kérdeztelek téged is, hogy nem tudsz e szlovákoknál valamit,200 környéke lenne a blokkra meg azért kérdeztem,hogy mazsi jár e angliában clifford felé,mert ott lenne egy új szürke blokk na meg kérdés, hogy az enyém mikor fog már menni