Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de tudok egyet..magyar rendszámos 2007es és jó állapotú..most csináltam a blokkját..minden csere volt..csak a váltó a régi
Mé árulod,Én sem árulom,legjobb motor
Voltam berénybe a versenyen,azé csak a krosszosok mennek elöl
az a baj hogy egy GG-t én is árulok...
Nem jó, me gas-gast hoznak,elpillantottam az exc-t
én is melósruhába vagyok de délután lumpoltam ill. gyerekekkel mentünk ki crosspályára 5 percre megnézzek egy mocit de olyan jól sütött napocska hogy a nagy homokfalakról nem tudtam hazahozni őket..olyanok mint én...
Hozzám holnap hoznak egyet telót szerelni,megkérdezzem eladó-é?
hello zoozee! nem tudsz eladó 250-300 exc-t véletlenül? voltunk pénteken szlovákba de nemvolt nyitva a bolt...gondolomverseny volt..
holnap leszek erdő mélyén remélhetőleg
Maaaaanem esszerre jöttünke Mára befejeztem,még matricázok azt alvóka
...felvettem.......
Kár, hogy nem jöttél,mert nagyon jó volt az idő és a talaj is....,na majd legközelebb megyünk együtt!
Meg bizony Az endurocross versenyt otthagytam,szegény Kalincsák emberem esett olyat sárba,pedig szép új ruhát vett fel 2 órát nyomják,még nézni is hosszú,bele is fájdult a derekam.Neki állok telózni,sose érem magam utol.
Szép napot mindenkinek
Ezek a csajok....csaka gond ven velük...de ha nincs csaj akkor meg az a gond
Asszem ahogy visszakapom, én is kivonatom az EXC-t a picsába...így is fizetek rá több mint 10e teljesítményadót a semmire, most még majd fizethetek az évi 4e helyett faszomtudja mennyi biztosítást is...hát kapják be
Jaja van aki jól jár van aki szarul.Én pl az 525EXC-ért fizetek egy évre 24ezret.12Kw papíron ezért most 4-ezret fogok A suzukim 1.3-as viszont csak 8szelep 67ló ezért arra is kevesebbet fogok.Aki alatt sok a paci fizessen Most lehet venni jónagy köbcentis ámerikai terepjárkálót.Csak a benzin még mindig drága
Ahogy érzed...nekem 8
inkább új blokk mint eladni 500ért,hozzátenni 150et és 650ből venni egy hasonló lomot,extrák nélkül..
150

meg a nagy lókukit...kell egy blokk ebbe azt kész..most van egy miskolci gyerek,nincs benne a kuplung meg a kiegyenlítő tengely és 150et kér csak a blokkért meg van huzatva...ebayről veszek komplettet aztán helloka
Látod, vettél volna inkább egy kisDR-t...igaz hogy egy halom fos, de legalább megy...
passz..

ejj,hiába hívom Zét, nem veszi fel...biztos az erdő mélyén van