én is melósruhába vagyok de délután lumpoltam ill. gyerekekkel mentünk ki crosspályára 5 percre megnézzek egy mocit de olyan jól sütött napocska hogy a nagy homokfalakról nem tudtam hazahozni őket..olyanok mint én...
Meg bizony Az endurocross versenyt otthagytam,szegény Kalincsák emberem esett olyat sárba,pedig szép új ruhát vett fel 2 órát nyomják,még nézni is hosszú,bele is fájdult a derekam.Neki állok telózni,sose érem magam utol.
Asszem ahogy visszakapom, én is kivonatom az EXC-t a picsába...így is fizetek rá több mint 10e teljesítményadót a semmire, most még majd fizethetek az évi 4e helyett faszomtudja mennyi biztosítást is...hát kapják be
Jaja van aki jól jár van aki szarul.Én pl az 525EXC-ért fizetek egy évre 24ezret.12Kw papíron ezért most 4-ezret fogok A suzukim 1.3-as viszont csak 8szelep 67ló ezért arra is kevesebbet fogok.Aki alatt sok a paci fizessen Most lehet venni jónagy köbcentis ámerikai terepjárkálót.Csak a benzin még mindig drága
meg a nagy lókukit...kell egy blokk ebbe azt kész..most van egy miskolci gyerek,nincs benne a kuplung meg a kiegyenlítő tengely és 150et kér csak a blokkért meg van huzatva...ebayről veszek komplettet aztán helloka
ejj,hiába hívom Zét, nem veszi fel...biztos az erdő mélyén van