Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

betettem
De hova tűntek a képek?
hát nem majdnem hátraestem vele Döméék mögött amikor mentünk trébányára?
Mé, emeli az elejét?

ha Zé felvenné a telefonját,szerintem motoroznék már,mert biztos ott áll nála készenlétben...ha csak nem éppen Egom utcáin kerekezik vele
rámentem a profilodra és nincs megjelenítendő képed... ajánlhatok egyet?
Ja , erős nyakat mindenkinek....
Gyuri, motorozol már? Szép idő van, bár reggel még lefagyott a kezem a téli kesztyű ellenére is
Most kell 2,3D Sierrát venni
67LE
jaja...tudod,kijött a sok 1.0,1.2,1.4-es motor.. amivel még nem is lenne probléma,csak mindegyik mögött ott egy kis tipúsjelzés.. TSI vagy FSI stb.. 1,4es motorokból kihoztak 160-170 lovakat...nehogy már keveset fizessenek mocskos rohadékok..
Na jóreggeltet mindenkibe!
Nem idevaló kérdés de azért hátha.Most akkor hogy lesz jövőre tényleg kilowatt alapján fizetjük majd a kötelezőt?
hámé'? jobban megéri nem fizetni rá biztit mint újra forgalombahelyezni?
Kölcsönadjam az EXC rendszámát?
Mi történt?
de jó idő van...én meg tegnap kivonattam a hayabuját

Jaaj Danci nem bírom már én a bulizást öreg vagyok hozzá
Szeva levi!Lenne kedvem de megint munka van meg a csajommal is program hegyek Holnap talán ráérnék de nem tudom biztosra.Én mostanába hétköznaponként járok akkor még nyugi is van
Hello!
Az túlzás, hogy motorozom.....,az elmúlt 1 évben ha 3x tudtam menni , az a baj,hogy időm sincs nagyon mostanában,meg nincs kivel,mert akivel idáig motoroztam,az vagy eladta a motorját,vagy árulja és azért nem akar már vele motorozni....
Veletek minden rendbe; gyerek-család, munka?
jo reggelt.

pedig itthon voltam szereltem, megvetted a vitot?
máma el tudlak érni vagy mész és beveted magad az erdőbe?
Megjártam a szomszéd falutokat,most értem haza.Este már nem akartalak zargatni.Reggel így is kelhetek, mehetek berénybe EC-re
Szia elveszett röppenő!

Csak nem megint motorozol?
Hétfőn jön egy zsír új EC200. Nem Te rendelted?
Esténként 2 db élvezeti faktor szokott jáccani. A rántott sajt illetve az orálszex... bár a zasszony aszongya, inkább az utóbbi, azzal hamarabb végez