Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen... má nem maradt erőm kivégezni... max halálra xopatom, arra gondoltam
még él?
pont így vagyok én is előbb estem be ..még melósba leültem mintha ólom lenne a valagamba..de fürödni kéne és dögleni ..
Ráadásul a zasszony kitalálta, h rendezzük át a nappalit. Aztán mire az utolsó stokit a helyére húztuk, aszongya, mégse teccik neki, vissza az egész... vazze
Lassan menek eldőlni... megint jól kipurcantam itten pénzkeresésileg. Holnap is nyomom a melót, vasárnap meg élvezni kéne a jó időt a zselicben
szebb jövőt bélám!
Adjon az Isten
jó estét béláim!
Azért az a vörösiszap az naon gáz lehet
Amikor kivágnak egy régi részt, ott meg van kavarodva az ember... hiába minden ugyanaz, de fák nélkül olyan sztem, mint a vak bot nélkül
Biztos Ti sose láttok ilyet

Irtanak, mint állat... aztán a tarvágást benövi a csalán, az akác, meg a többi szúrós szar... a tuskók meg eltűnnek szem elől a gazban... vagyis mehetünk másfelé
Sziasztok!
Bugic, holnap nincs kedved motorozni érd-biatorbágy környékén?
nem mondod hogy az erdőben vannak fairtások, meg tarvágások, viszik a fát és otthagynak mindent mit eb a szarát.... nem hiszem el....
Ebben kizárólag rozsdás szarok voltak

Sejtjük, ki a gazdája

Jön nekem pár sörrel, továbbá megvarrja a zsákom szíját
Vagy fairtás területén karvastagságú ág oldalról kerékbe befigyel. Olyan hangja van, mint amikor a gitárhúr pattan... káromkodok is azonnal
enduros szerszámkészlet, azt én hagytam el, csak szolok, tele volt würth cuccokkal..

kéne vissza.
Ráadásul az utolsó párkilométer taszfalton jöttem.... focimeccs, rendőri készültség... néztek, mint a moziban... aszittem, utánam gyorsulnak, deaztán nem
a kűllö azért törik mert tul szoros, valaki tulhuzta...
Cserében viszont találtunk egy endurós szerszámkészletet

Olyan nehéz volt, h elszakadt tőle a hátitáskám szíja... az oldalamon lógott a cucc hazáig, mint a postásoknak
Köszi

Nekem is volt, de mindig elakad valami gyökérbe, oszt elmarad

Mindegy, ha küllő törik ki, azt sokkal jobban utálom... ezt meg legfeljebb rajzolok millis lemezből jobb híján
nekem van itthon tarcsiba két garnitura új, gyere át és adok..
Basszus... mostjuteszembe... elhagytam a balos csimmáról a vasat... kéne vételezni
De azé kimosta
Most hoztam haza a dzsuvás motoros cuccom... meg is kaptam a zasszonytól a nemmosomkinemmészsehovase dumát ismét