Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én az idén elhasználtam eddig másfél doboz légszűrő olajat...
Nekem is sokáig elég volt a Motorex... két új guma viszont elférne
Amúgy kimaradt egy hónap.. rettenet béna voltam múltkor
Ja az idei évben 3szor pucoltam légszűrőt Motort annál többször kellett mosnom pedig sokszor állt retkesen a garázsba
Jó ez az eső... nem kellett léxűrőt pucolnom
Ilyen tanösvény nálunk is van egy csomó de ez tényleg nem egy nagy eresztés.Vannak errefelé komolyabb részek főleg most a sok szemét eső után
Én abszolájt nem vagyok valami komoly motoros... de ennél jóval hardabb helyeken járunk
csak nem tudtalak elérni
Lehetne pár ilyen itt a környéken...
ez egy tiszta lightes kis hobby ösvény..
Bejáratós menet:
http://youtu.be/cC_K90fFwa0
csokolom, megkaptam a bőgrét, nagyon szép.....

köszönöm szépen, ha egyszer nagy leszek meghálálom...

sajnos történt vele kis bibi, darabokra tört a fűle, pedig te becsomagoltad a világ összes vattájába, a törékeny cimke is több helyen rajta volt, nem tudom mit csinálnak a postán vele, lehet ezzel fociztak...

de már össze ragasztottam pillanatragasztoval a darabokat, kb mint egy régész, ugyhogy van megint fűlünk...

és persze én sem vagyok tökéletes, a bögrém miért lenne az...
legyél elérhető ma,csörgetlek!
okés köszi, vissza is tettem a lapot is meg a lemezkét is :)
én karbim is hasonlóan nézhet ki
Azt most azt azt,hogy ha van mit azt egyedül vagyok Asszony is ugat mindig kint baszom a rezet.
Na,ezé tüntettem el onnan,saját magam ellen vót,nem haladtam semmivel.Most így jobb,de meddig nem tudom
dolgozz keveset nem érhet baleset ...ez a munkavédelm fő alapszabálya
jóó
pont ma vittem le hálókábelet mert eddig wifi-n ment a laptop a garagéba...de most felgyorsult és így több idő jut a munkára.. ez is vígasztaló
Még agyalok kimegyek,valamit csinálok,me 3 napig asszony nyaralni megy.Maradok a kutyákkal,közbe elugrok autó-é a balcsira,meg telózok,me csak beosszák nekem az időmet,ami nincs is
Laptopit elpateroltam mindig rajta lógtam,így be kell jönnöm,de legalább többet dolgozok,nem ezt lesem
amúgy most pont nem dolgozok..tele a gyíkom most ...
szoktam..van netem a műhelybe aztán rá ránézek néha elfeledkezek róla néha eszembe jut ...de van hogy fent vagyok a kéglibe meg járkálok meg gyerek gépén is rápillantok .... aztán azért vagyok szaggatott..van net bent a cégbe is de ott ritkábban nézek rá...
Mi csinász?Te is, ki be járkálsz Dógozok,begyüvök kimenek,begyüvök