köszönöm szépen, ha egyszer nagy leszek meghálálom...
sajnos történt vele kis bibi, darabokra tört a fűle, pedig te becsomagoltad a világ összes vattájába, a törékeny cimke is több helyen rajta volt, nem tudom mit csinálnak a postán vele, lehet ezzel fociztak...
de már össze ragasztottam pillanatragasztoval a darabokat, kb mint egy régész, ugyhogy van megint fűlünk...
és persze én sem vagyok tökéletes, a bögrém miért lenne az...
Még agyalok kimegyek,valamit csinálok,me 3 napig asszony nyaralni megy.Maradok a kutyákkal,közbe elugrok autó-é a balcsira,meg telózok,me csak beosszák nekem az időmet,ami nincs is
szoktam..van netem a műhelybe aztán rá ránézek néha elfeledkezek róla néha eszembe jut ...de van hogy fent vagyok a kéglibe meg járkálok meg gyerek gépén is rápillantok .... aztán azért vagyok szaggatott..van net bent a cégbe is de ott ritkábban nézek rá...
http://youtu.be/cC_K90fFwa0
köszönöm szépen, ha egyszer nagy leszek meghálálom...
sajnos történt vele kis bibi, darabokra tört a fűle, pedig te becsomagoltad a világ összes vattájába, a törékeny cimke is több helyen rajta volt, nem tudom mit csinálnak a postán vele, lehet ezzel fociztak...
de már össze ragasztottam pillanatragasztoval a darabokat, kb mint egy régész, ugyhogy van megint fűlünk...
és persze én sem vagyok tökéletes, a bögrém miért lenne az...
pont ma vittem le hálókábelet mert eddig wifi-n ment a laptop a garagéba...de most felgyorsult és így több idő jut a munkára..