Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha baba elhozom,me emezt má unom,meg kell a nagyobb belűűűűű 6 személyes,úgyhogy anya se vau-vau,pedig nagyon tud
az is szivo dizel, ugyan az a motor mint az enyémben csak van rajta egy turbo, kicsit jobban megy ennyi.

amugy ezekbe a vitokba még dupla soros vezérműlánc van , nem ám szaros ékszij jo sok görgővel, had fizessen a paraszt, és akkor még nem beszéltem arrol hogy a 80 lovat egy 2300 cm3-is motorbol hozzák ki amiben benn van 9,5 liter olaj, kimegy a világbol.
Köszönöm Uram,a tájékoztatást
110 D a kilesett ,ha baba akkor elhozom
nekem is vito van, 108 D, mondjuk hagyományos szivo dizel, se turbo, se Common-Rail közös nyomocsöves faszság, nem egy versenyauto de kimegy a világbol, van ismerősőm akinek 500 ezer van benne ugy hogy a motor még nem volt megbontva.

kasznijuk szokott kicsit rohadni, de nem tulzottan. három motor simán belefér, jol szolgál igazi igáslo.
igen általában a komolyabb betéteken a lemez és a betét között van egy azbeszt lap is , a szerepe az hogy a hőt ne vigye át a fékolajra,

azokon a kis fűleken könnyedén tudsz hajtani egy fogoval amik oda fogják a lemezt a betéthez.
Hejj-hejj,menek vasárnap reggel arra egy vítóé fűzfőre.Jó ótó az, vagy szutyok?
Mé nem mondtad, kűttem vóna
Kösziiiii
Gratula...
nem tudtam kipróbálni mert nicsn baloldali lábtartója
Köszi,átadtam! Milyen lett a teló betéve?
isten éltesse!
Hínnyeee.Ma 1 éves a jáááááááááááányyyyyyyoooooom
Akinek van esze visszateszi,akinek kicsivel több,tesz alá vékony azbeszt lapot
üdw All!
Valaki esetleg megtudná mondani h, a fékbetétet "körülvevő" vékony fém burkolatot vissza kell - e tenni az új betétekre? Tehát ez gyárilag van ugye rajta de nem 100% ossan illeszkedik az egyik db fékbetétre, amiket most cseréltem. köszi ( :
Akkor a hiba az Ön készülékében van...
az biza 30ezer tavaly volt egy 60nál 119es esetem, az 60 papír volt, meg idén volt 2 piros lámpa 100+100 kapjááák be
először nekem is azt küldte, utána jött a csekk , nekem 77-el 30-ezer lett mi van barátném jössz utánam , drága nők lettünk
50-nél 72-vel repesztettem...na most akkor mi van?nem csekket küldtek csak papirost
szép jó napot mindenkinek
na nyomok egy csokot a hhh,, a. aa. ahová kéred , és rögtön jobb lesz a napod..
nekem ez nem videoként megy , hanem megy a hang, és a képek akadozva jönnek...
Villódzó fotók, hol
szar ma minden