Sziasztok szép estét egyik családtagom kérte,h hintesem az igét ha vki tud segíteni jelezze
A Phylazonit baktériumtrágya a mezőgazdasági tápanyagutánpótlás legkorszerűbb eszköze. Eljuttatása a termelőkhöz kihívás. Alapozza meg vállalkozása jövőjét azzal, hogy jogot szerez termékeink kizárólagos területi forgalmazásához.
Olyan Forgalmazási Partner Vállalkozásokat keresünk, amelyek rendelkeznek kellő szakmai háttérrel, értékesítési tapasztalattal és tőkével az elinduláshoz.
Pályázati kiírásunkat a http://www.phylazonit.hu/palya... webcímen találja meg.
Hiába fiatalabb a 300-as ha dupla annyit használták!Magánszemély amúgy se tesz rá annyit mint egy kereskedő.Csak tudatába hogy jó állapot ezért nem akarja szar áron eladni.
Szóval nagy cigarettázások közepette, ma azért megdobbant a szívecskéje!
ezen már jónéhány moddolás megvan, de nem minden..
azért annyi gempa nem volt az ügyfélnek..
de kitettem magamért, ami belefért, és csak szorgalom kellett nem pénz, az meg is történt vele..
Új henger, új gyűrű, módosított koponya, én ötletem által formázott veztengely, kicsit megerősítettem a szabadonfutóját, de már készül az átalakítás, hogy az újé rákerüljön, csak még le kell edzeni a belső futógyűrűt, mert ugye mágnest is kell cserélni, csa a meghajtófogaskerék a 05-ön nagyobb, nem fért ebbe bele..
a 02-é pedi kisebb futógyűrűvel rendelkezik..
de egy jó esztergályos, és egy edzőkemence csodákra képes...
pöccre indul, de még a kipuffancs hiányzik...
még azt meg kell szülnöm...
450-es üzemanyagtérképével megy, egyenlőre (CO =-18-ban)
meglátjuk, sok e neki..
jól ki lett pucolva az a kotla krieger dob..
Ha kaki lesz, akkor megy az arrow!
de a csövezéssel, meg a kábelköteggel, nem keveset cumikáztam....
a 250-es gazdival beszéltem 2005-ben újan vette azóta 3000km-t ment vele bontatlan blokkja van, nem használja régóta.
A 300-asról nem tudok még semmit...
Még nem volt ilyen mocim, gondolom 300 jobban megérné, de fene tudja ki hogy használta...
A Phylazonit baktériumtrágya a mezőgazdasági tápanyagutánpótlás legkorszerűbb eszköze. Eljuttatása a termelőkhöz kihívás. Alapozza meg vállalkozása jövőjét azzal, hogy jogot szerez termékeink kizárólagos területi forgalmazásához.
Olyan Forgalmazási Partner Vállalkozásokat keresünk, amelyek rendelkeznek kellő szakmai háttérrel, értékesítési tapasztalattal és tőkével az elinduláshoz.
Pályázati kiírásunkat a http://www.phylazonit.hu/palya... webcímen találja meg.
Várom RONIS véleményét a 300-ról!
Köszi!
Neked is Hayabusagirl
ezen már jónéhány moddolás megvan, de nem minden..
azért annyi gempa nem volt az ügyfélnek..
de kitettem magamért, ami belefért, és csak szorgalom kellett nem pénz, az meg is történt vele..
Új henger, új gyűrű, módosított koponya, én ötletem által formázott veztengely, kicsit megerősítettem a szabadonfutóját, de már készül az átalakítás, hogy az újé rákerüljön, csak még le kell edzeni a belső futógyűrűt, mert ugye mágnest is kell cserélni, csa a meghajtófogaskerék a 05-ön nagyobb, nem fért ebbe bele..
a 02-é pedi kisebb futógyűrűvel rendelkezik..
de egy jó esztergályos, és egy edzőkemence csodákra képes...
pöccre indul, de még a kipuffancs hiányzik...
még azt meg kell szülnöm...
450-es üzemanyagtérképével megy, egyenlőre (CO =-18-ban)
meglátjuk, sok e neki..
jól ki lett pucolva az a kotla krieger dob..
Ha kaki lesz, akkor megy az arrow!
de a csövezéssel, meg a kábelköteggel, nem keveset cumikáztam....
A Szajkó Zolié, több éve volt a GG túrán vele, azóta szinte nem is ment vele.
Garantáltan jó motor!
A másikat is ismerem, a Krisztiáné volt. Ronis ismeri az előéletét a gépnek.
Mocivásárláson töröm a fejem, és a GG került előtérbe Tud valaki valamit a képesmotor hirdetésben levő http://kepesmotor.hu/gasgas-en...
illetve http://kepesmotor.hu/gasgas-en...
mocikról?
a 250-es gazdival beszéltem 2005-ben újan vette azóta 3000km-t ment vele bontatlan blokkja van, nem használja régóta.
A 300-asról nem tudok még semmit...
Még nem volt ilyen mocim, gondolom 300 jobban megérné, de fene tudja ki hogy használta...
Manka de vigyorex rövidnyelvusz
na röviden ennyi Dancinak lett nyelvnyújtós kép is
zoozee, szerda neked jó volna?