Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kecson a repcsinapon jo sok nép szokott lenni...
az jo, főleg a josvafői nagy tura, ami ott ér ki aggteleken.
meg a kecskeméti repülőnap programja érdekel
Bendegúznak beígértünk egy csavargást Aggtelekre a barlangba,az után nézelődtem
én meg bogarászok hogy hova menjünk nyaralni
mondjuk én filmet nézek közben.
ez se rossz, majd ha hivlak és nem veszed fel tudom hányas a kabát.
vagy berúgtak
én nem veszem fel és másnap azt mondom hogy bent maradt a teló a motor ülése alatt vagy a kocsiban vagy a barátnőmnél vagy akármi de mindig beveszik
dolguk van, vagy csak lusták irni.
én ugy szoktam felvenni az ilyen telefont hogy belemondom,: - a hivott szám pillanatnyilag nem érhető el, kérem ismételje meg a hivását később, vagy a sipjel után hagyjon üzenetet.
hun vannak a Többiek?
tegnap csak csacsikával csevegtem,ma csak Veled
ááá,ilyet nem mondok neki mert felkutat inkább fel sem veszem a telót,bezárom az ajtót
de akkor fokozzad, mond azt neki : - főnök itt vagyok meztelenül egy svinger buli közepén, be vagyok tépve mint állat és megittam egy fél üveg mézes pálinkát is, de ha gondolja bemegyek....
valaki vissza adná a ruhámat.?
na ma retteghetek,egyik munkatársam tök részeg,előbb hívott fel hogy bemegyek-e helyette dóódozni mondtam hogy NEM
ha felhív a főnököm majd aszondom hogy be vagyok rúgva akkor nem kell mennem íccakára
többet ilyen nem lesz ott egye meg a fene
jaja,ez így van
ez de komoly, megnéztelek volna ahogy üldözöd a csalánosba a cucukat..
látom tudod..
nekem ezt tetszik romániába, ott is nagyon oda figyelnek az emberek egymásra,

nálunk meg lassan már csak akkor vesznek ember számba ha x5-el mész, elég gáz...
mert ha el.... akkor kezdheted előről?
na ma jól ráfáztam malackákat kellett üldözni,felborult egy teherautó ami malackákat vitt...és én úgy össze vagyok csííípve mint az állat,mindkét karom teljes hosszában csalán volt az elkövető,de nagyon nagyon viszket de pár megmenekült,az a lényeg...én meg max. nem leszek reumás
én szeretem hátulrol...
igen,én nagyon szeretem őket akik hozzánk járnak,mindig kérdezgetik egymást hogy mi van velem ha már egy ideje nem voltak...olyan büszkeséggel beszélnek a családjukról,gyerekekről hogy csuda...szeretem őket hallgatni,még ha némelyik kézzel-lábbal magyaráz akkor is mert csak a felét értem
hááát,nem is tudom
na jó,néha igen