Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Visszakűggyem?
Úúúú,írkálhatnál a semmiről egy hétig
bummeg,elküldtem a zösszeset Neked küldd csak vissza a felét
Nyaralás lesz,Sijófokon,lehet felnézünk
küggyééé párat belőle a valamire való fajtából
Ne sarjá be enyimbe is a vattád van Tényleg
Má oda be sem merek menni,jönnek rám ezren
valami nem okés mert fáj a fülem neeem,nem csináltam semmit rosszul amiért kaptam egy taslit,és nem is kapaszkodott senki bele
Nem vagyok Én a fodrász fiú Minnyá behu.....
nekem az msn szarakodik...bár úgysincs ott senki aki társalogna velem,minek
mutiiii
Kidobál a wifi,megtelepítettem mán újra,nem jó ez a sok gép,csak zűr-zavar van
Jó kis meleg pite Volt ma olyan napfíny,olyan lettem mint aki nem idén barnult A nyakam fekete a seggem fehér
ráadásul izzasztós naciban tekerek...olyan az anyaga mint a búvárruh és folyik ki a lába szárán a vííííz mondom víííz..nem pisi
de már bevizeztem
hááát...mit tagadjam be bizony
Tsókolomok Beizzadt a nuni
Na bammeg,ha Én ezt tudom Nem tudok lépést tartani a tecsnikával,me mindig szerelni kell Ilyenkor meg pihi
megjöttem ilyenkor jó dolgozni ikor nem b*szogatja senki az embert
mai bicajozás is megvolt de annyira ontja a meleget az aszfalt hogy nem is esett jól ma
nekem az SX-emen eszmeletlenul messze volt a fektarcsa....

De mindegy is, sokkal praktikusabb az uzemora-szamlalo.
Egy jobb biciklis ora is van 4500 Ft, uzemora szamlalot meg mar 7000-ert tudok.
Tul sokat barkacsoltam mar, tele vele a tokom..
ha kell egyáltalán vezeték..
dekatlonban tök olcsón van rádiós is, csak egy LR44-es gomb kell bele..
a telóvédő belső csavarjára teszem az alu adaptert,nem ma kezdtem ,féktárcsába a mágnest,ha nincs fúrsz egy likat,4 perc azt kísz,ha tudod,hogy vezetgesd a vezetéket
egyebkent nem a beallitas a maceras, csak az (hogyha probaltatok mar egyaltalan) hogy a jeladot meg a vevot minnel kozelebb kell egymashoz tenni...a motornal a villa es a kerek kozott meg kurva nagy hezag van, igy az ora nem mer.....ezert kellett barkacsolnom egy tartot a vevonek a villara...arol nem beszelve hogy a becsuszoszarra nem teheted fel, mert az elso godornel leveri magarol...