Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert nem tudjátok még mindíg, hogy kell megjavítani!
és ha elmondanám, ki is röhögnél, hogy mekkora barom vagyok, de egyszer véletlen jöttem rá...
ha jól meg van csinálva, tartósabb, mint a 2005-ös.. abban is van egy hatalmas tévedés... :-D
jaj , ne izgass mááá hogy te milyen vagy
ez , így van , csak akkor még nem ismertelek , vagyis a kutyáidat , és már itt voltak , kutyik , de mondtam nem adom fel , és ígérem ,fogok térdepelni sokat csak jó legyen a térdem
na elmentem szerelni. további szép napot.
pedig a nők mindig tudnak hatni a pasikra, ha akarnak....

amugy nálam kell térdepelni ha ilyen gyönyörűséget akarsz..

sokat..
szerelem első látásra , mindig ilyen drágaságra vágytam , csak a páromnak ,más az elképzelése , és most van 2-ő áááááá , de nem adom fel , 1-szer csak lesz ilyen szerelmem addig éljek
csokolom a drága kacsoját.

sajnos nem, tul jo helyre kérték, és én adtam.
dobtam a kutyámnak egy kis KTM-et...
szijjja gyönyörűséges , imádni való vaóóó
megtartottad ?
vuvuzella,jeeee..
jo reggelt Balaton...
Csak fogyjanak. . .
Így is túl sok marad belőlük.
Lépek én is lassan az erdő leszíjja az embert nem kicsit Motorozás,kondi kutyafasza, fapakolás az vmi....érdekes mhh...
Abbiztos
Na pááááááááááááá
legalább jó helyen vannak nálad
igen,akkor titeket láttunk mikor mentünk tatára
na tényleg pááá
Nekem is vannak itt fiatalok,eljárnak hozzám 4-en,motóznak azok is,hétvégétől edzem őket Lelkesek,majd meglátjuk meddig,de azok sem írnak sehova A múltkor beragadtam a quaddal a mocsárba,első telóra ugrottak jöttek,kiszedtek,nagyon rendesek
negyed 8 körül...gyapival voltam kajálni,onnan hazafelé menet ugrottam be..
és Ti kivel voltatok?édeskettesben?
mikor voltál kint?
Azokat már útálom Ha ráteszem a laptopit kint akkor ja
Meki ringen egy kissrác volt,125-ös yamahával édes volt,kis fiatalka majdnem hogy csókolomot köszönt de jól elcseverésztünk,ajánlottam neki a Sportmotort,mert mindig csak a vidiket nézi meg de nem ír...remélem ezentúl fog írni is
Nem izgat a dolog,levizsgáztak