Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem volt 1........ de ....hosszú
már bele se gondolok kinek mi baja van....csak összekavarodom fiatalság
nekem egyetlenegy ilyen ember van...akinek érdekel minden baja...több nem is kell
.......
ezt a szerepet én is betöltöttem egy ideig...csak mikor már nem tudtam elaludni mert járt este az agyam mások hülyeségén,aszondtam hogy ennyi volt,nem érdekel
érdekes ezen az úton vok én is naon.....lassan meglátszódik ki barát ki nem,kinek mennyit kell a szavára adnom.....illetve miért kell nekem minden bajt megoldanom vagy meghallgatnom
annyim akad talán,ha nagyon összahúzom a nadrágszíjat amúgy nincs szándékomban menni
tessék magaddal törődni,mások nyűgje nem a tiéd...oldja meg mindenki magának
.......rendes.......... mind1 majd jövőre 30ropi körüli a jegy asszem ha van még 4 napra...így is mész?
én nem rágódom már semmin...de tényleg és sokkal nyugodtabb az életem mindenki oldja meg a problémáit,többet én sem nyaggatok senkit a gondjaimmal
pedig elmeséltem volna hogy milyen volt mert én olyan de olyan rendes vagyok
n meg lelki kukás vagyok......mindenkit meg tudok nyugtatni, megérteni, de engem senki én csak rágódom....
Neeeem
lemenjek helyetted?
ma rájöttem hogy nekem szuper jó életem van...csupa nyavalygós ember vettkörül akiknek semmi nem jó,minden kevés és csak ezen keseregnek én meg pont nem ilyen vagyok,tök jól érzem magam úgy ahogy van körülöttem minden
Soundon minden kedvenc előadóm itt lesz és nincs időm lemenni.....
akkor ne menj...
többi szélhámos biztos még motorozik azééé nincsenek itt
kéne mennem alunni,nem aludtam sokat éjjel,nyűgös vagyok de a kedvem az jó annak ellenére
én teraszom,azt csinálok amit akarok
nem látnak nagyon oda amúgy...de különösebben nem zavar az sem
félmeztelenül? király fiadat megértem de téged,,,,,a terasz nem nudi
nem kell rohannod
itt is jó idő volt,kint henyéltünk a teraszon félmeztelenül délután...ez ám az élet árnyékban,hideg iszivel
Ha esse teccik akkor kirohanok a világból

http://youtu.be/14PwIKlXcbI
Meló,olajozás ,fapakolás iesmi jah meg kicsit meleg de már nem érzem a hőmérsékletet...nem izzadok mint régen disznó koromban....