Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fent vagyóóóóóóóóóóóóóóóóóóókkkkkkkk!Csak, szopokkkkk
ébresztőőőőő...
reggelt...
kérdezzük meg Dánielt,mi a véleménye erről
jó ötlet
itt vihar nem volt , max a fejemben a sok didi látványátol a strandon, amugy én holnaptol kötelezővé tenném a nők számára a monokinit,

volt egy anyuka ott kenegette magát naptejjel a kislányával egyűtt, olyan szép formás cicije volt, hogy már majdnem oda mentem hogy rákéredzkedjek, aztán mikor vissza vette a fűrdőrucit olyan jellegtelen csaj lett...semmi extra.

cicit a pasiknak sokat, azonnal.
ááá,én nem voltam ma sehol...csak a munka meg a munka most voltam Tatán de az is félig-meddig munka egy cseppnyi szórakozással
unatkozom de nagyon
volt nálunk olyan de olyan vihar
te is ott voltál,? kerestelek nem láttalak..
mint én
jajj ugy élvezem én a strandot...
Hogymég
akkor lekell perkálnod pár magyar ft-ot
szeretem romániát, a román szag meg már kiszellőzött, a terv vagy egy ujj EC 300 , vagy egy ujj EXC 300 vásárlása...
nem gond az off
Me?Román szaga maradt?
emberek kicsit offolom a témát. elado a motorom.
GASGAS EC 300.
évente 4000milliárd forintot visznek ki különbözö multik,bankok tölünk adózatlanul
ez a durva,ebböl kéne kaszálni az államnak
ne belölünk kispolgárokból
Mert az Állam pénzét(mi pénzünk) mindíg hanyagabbul fogják kezelni, mint pl. a saját pénzüket.
Nem kell ahhoz zsidónak lenni! Magyarországon a szürke gazdaság 30%-os. Ami azt jelenti, hogy ki így-ki úgy, de kivonja magát a közös terhek viselése alól! És még hol van a munkanélküliség, a fekete gazdaság...stb.
duna tv állami pénzböl 1filmet többször is megvett meg pl
elég sok pénz elment ilyenekre
nem 1ilyen film volt
rtl+tv2 jól csinálja
lemmenek tescoba és megveszik a 300ftos DVD-ket és azt nyomatják szombat vasárnap
Hát itt a lényeg!
A Ezt használja ki a zsidó!
Ő az a tipus, aki a mankós embert felrúgja, és elveszi a tárcáját..
A lényeg az, hogy mindenki azt mondja, mit tehet ő ezzel..
Hát csak ő tehet akármit is, és nagyon egyszerűen ki lehet ebből lépni..
nem pénz kérdése..
Sajnos igaz, de mi élünk így! Nekünk kellene másként tenni! Mindíg "távolról" írjuk, holott benne élünk.
Igazából eg ynemzet fennmaradása, jómódja, a hagyományok őrzésén, és nemzeti értékei fenntartásán múlik..
Míg a mai családok 80%-a csonka, és egy nél több ember nem tudja elviselni egymást egy légtérben, addíg az ezekből alkotott nemzet is ilyen lesz.....
Mindenki karriert akar, élni a lehetőségeivel, a képességei felett akár, és majd 35-40évesen családot..
Ami persze nagy valószínűséggel úgyis széthullik, mert van rá lehetőség, hogy az ellaposodott kapcsolatot fellendítsék egy 3-ik, 4.ik fél belépésével.
És ez teljesen normális..
A TV szerint.
Ez nem járható..
A gyerek hülye lesz, apa nélkül nő fel, többnyire ez az esetek nagyrészében már nem is olyan nagy baj, de mindent meg lehet tenni, mindenkinek van mindenhez joga, csak zűlés legyen...
Így egy nemzet sem képes fennmaradni...
A legfontosabb a család, az egység..
Már a cigányok is sikeresebb kultúrát képviselnek, mert náluk legalább a gyermekáldás igen rendszeres és jól működő.. sajnos...
Az ő kúltúrájukban igen fontos szerepet játszik a hagyomány..
Bár igaz hontalanok, de elég jól elvannak, és jól élnek belőlünk..
Ők ehhez alkalmazkodnak..
Őket sem tudja egyik nemzet sem lerázni a hátáról..
tehát sikeresek a maguk módján..
Mi meg egymástól is félünk.. Ha meg nem, akkor útáljuk egymást..
Itt a nagy hiba----