Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ébresztőőőő
ma is a hasatokra süt a nap

mindjárt írok neked máshova
Vannak nekem is ilyen 2 perces gyertyáim Mind eladó
Ügyes vagy Te Az őszt végig szoptam ugyanígy,szinte legyártottam újra a gizgazt
Aza második kép,nem az enyimééééééééé
És Te nem hirdeted sehol a gépedet? kiváncsi lennék rá!
A másik 300-nak az előéletéről mit tudsz ami az említett Krisztiáné volt? Mire használta? Rendesen szervízelte ?
ja, és ha valakinek 05-öse van, és mindíg megeszi a vezérműláncot, érdemes megvizsgálni a fölső ívet!
legalább érjen hozzá a lánchoz rendesen, ne csak dísznek legyen..
Ez a moci szépen eszegette, de ez is módosítva lett rajta!
Sokat számít!
csókolom
hát nemtom nagyon fura 3évig nem volt ilyen baja most azzal a gyertyával megy amivel vettem azt csak azért cseréltem ki mert nagyon öreg volt féltem h verseyen szarik be amúgy lehet hoyg az én saram mert próbalámpával végig próbáltma kábeleket és akkor szart be egyik gyertya akkor belekerült egy vadi új azal 1x vagy 2x voltma mocizni utána bele raktamegy mittomén már milyet ( van már egy pár) azzal mentem 3-4x aztáne gyi feljáró előtt bedadogot lecéztem jó mlett aztán alapjárat baszakodott fulladozott ismét lecéztem jólett azótza ma indítotam be először beindult aztén gázra lefulladt próbáltma ugrazstani és végül az első gyertyája került bele és azzal ment, elkapot a gépszíj közben szétrúgtam egy régi gáztűzhelyet és végig randalíroztam a falun
ha voltál a blogomon, akkor láthattad a földi maradványait...
Azért ilyet a régiek nem produkáltak..
És ilyen, vagy hasonló problémával már találkoztam.. összesen 3-al..
nagyon el van az a főtengely könnyítve.. szerintem a régi strapabíróbb, még ha nem is olyan harapós...
De nekem azzal sem volt gondom soha...
megvicceltem vele jópár mocist...
Erre a roncs 05-ösre adtak Lehotay-ék asszem 650-es árajánlatot..
Új blokk.
Hát talán olcsóbb akkor jól megcsinálni egy régit bele..
Ha meg az első hat karakter egyezik a két blokk számán, akkor meg át is lehet papírozni.. 10ezer huf egy motorcsere ma az NKH-nál..
na nyomás kifelé denevéreket lesni ezek a gyerekek kitalálnak minden félét
igy én is jártam már zsir ujj gyetyával, pillanatok alatt beszart, azt mondják a gyertyagyári dolgozok hogy valami hajszál feszűltség van a porcelánba és az a használatkor hamar kijön...
ahha de jó is vóóót
Mitől van az hogy mostanában elbaszódnak a gyertyáim? 1vadú új gyertya egy mocizásig volt jó visszaraktam régit mentme vele kb 3x és most visszaraktam a legöregebbet amivel vettem és azzal pöccre indult
finoman szólva megsemmisült
2000km után eltört a főtengely meg a balansztengely..
Garit senki nem vállat rá.....
látom te is ott áztattad ma a hab testedet...
sajna nem.... holnap Attival randizom
holnapután meg Törökbálinton bográcsbuli
a 300-as elég más mint a 250-es, a kissebbik pörgösebb, a 300 szerintem sokkal jobb, de ez magánvélemény.

az hogy ki mire használta egy dolog, talán sokkal fontosabb hogy megfelelően szervizelte-e, vagy csak néha lemosta azt annyi...

amugy nekem is van egy elado 300-as fehér idomokkal frissen rendberakva rendszámos friss műszakis, 2003-as ir.ár: 550 e. ft.
Meglátogatsz?
ejjdejovolt ma a strandon...

jajj ugy élvezem én a strandot, mert ott minden olyan szép és jo, és még bambi is kaphatoooo...

és minden gömbölyűűű
asszem beteg vagyok mert ma sem motoroztam,ez már a véééég na de majd holnap meg holnapután tényleg bepótolom