na hosszú idő után újra elmentem kanyartvadászni! az eredmény szerintem látszik a képeken...hátul semmi majré nem maradt rxszel itt még olyan fél centim volt...nagyon stabil a ktm és olyat megy most hogy húúúú
azért mentem nagymamisat,a lábam miatt
bazeg,kb 10 percet szaroztam mire beindítottam a crf et 1 hét állás után BAL lábbal
berugókart alig birtam lenyomni
de már simán megy,2.-ra bármikor
Jani
Kéne a kx be egy alapméretes gyári dugó set,főtengelycsapágyak+szimeringek,himbarendszer felujjító set meg lengővilla felujító set.
Be tudod szerezni ezeket?
Mennyi lenne az annyi?
mentem ma egy nagymamis enduró kört a kalászi hegyekben..aztán hazatértem,és átultem a crf re mert muszáj volt egy párat száguldani hátul a réten
meg hát ugye honap viszem vissza,muszáj volt búcsút venni tőle
Arra h nem a sebesség a lényeg már sikerült rájönni a cr-el is . Az is kiváló gép csak kezd kicsi lenni , jövőre tervezem vmi nagyob gép vásárlásáti azért érdeklődtem a pampera iránt. Esetleg tudsz valakit akinek van ilyen és megkérdezhetném h mik a tapasztalatai vele?
Pontosan!
Nincs power szelep, nem pörög százezret, ergo tartós moci.
Ha iyennel kezded a gyakorlást terepen, hamar rájössz, hogy nem a sebesség a fontos!
(amikor cseles fölfeléken megmajmolod a HÚDENAGYMOTORKELL gyerekeket. . . )
bukót ne vedd bele,mert 50 éert nekem drága..
bazeg,kb 10 percet szaroztam mire beindítottam a crf et 1 hét állás után BAL lábbal
berugókart alig birtam lenyomni
de már simán megy,2.-ra bármikor
Te ördög!
Kéne a kx be egy alapméretes gyári dugó set,főtengelycsapágyak+szimeringek,himbarendszer felujjító set meg lengővilla felujító set.
Be tudod szerezni ezeket?
Mennyi lenne az annyi?
meg hát ugye honap viszem vissza,muszáj volt búcsút venni tőle
Ez lesz az.
Fasza állapotban van, 2004 es darab. . .
Honnan jönnél?
Ha gondolod, gyere ki Dorogra, itt van egy beszámított azt ki is próbálhatod!
Nincs power szelep, nem pörög százezret, ergo tartós moci.
Ha iyennel kezded a gyakorlást terepen, hamar rájössz, hogy nem a sebesség a fontos!
(amikor cseles fölfeléken megmajmolod a HÚDENAGYMOTORKELL gyerekeket. . . )