Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom
ott van a prédikálószékedről a kép
dobogókő ...széép hely...legszebb
na hosszú idő után újra elmentem kanyartvadászni! az eredmény szerintem látszik a képeken...hátul semmi majré nem maradt rxszel itt még olyan fél centim volt...nagyon stabil a ktm és olyat megy most hogy húúúú
hát mennyi lenne egy fekete kesztyű+gatya+mez?
bukót ne vedd bele,mert 50 éert nekem drága..
Mi legyen a ruhával?
azért mentem nagymamisat,a lábam miatt
bazeg,kb 10 percet szaroztam mire beindítottam a crf et 1 hét állás után BAL lábbal
berugókart alig birtam lenyomni
de már simán megy,2.-ra bármikor
A lábad!
Te ördög!
Jani
Kéne a kx be egy alapméretes gyári dugó set,főtengelycsapágyak+szimeringek,himbarendszer felujjító set meg lengővilla felujító set.
Be tudod szerezni ezeket?
Mennyi lenne az annyi?
Szegeden a Berlini Krt-on van egy GG kereskedő, őt is felhívhatod az ügyben . . .
mentem ma egy nagymamis enduró kört a kalászi hegyekben..aztán hazatértem,és átultem a crf re mert muszáj volt egy párat száguldani hátul a réten
meg hát ugye honap viszem vissza,muszáj volt búcsút venni tőle
Zagyvarékasról (jnsz megye) érdeklődöm
http://www.gasgas.hu/hasznalt_...
Ez lesz az.
Fasza állapotban van, 2004 es darab. . .
Honnan jönnél?
Kösssz majd tavasszal lehet hogy igy lessz . Am dorog az merre van? és ami ott van motor arról mit lehet tudni (müszaki, ár , állopot)
Vác környékén tudok egyről, de pontosabbat nem. . .
Ha gondolod, gyere ki Dorogra, itt van egy beszámított azt ki is próbálhatod!
Arra h nem a sebesség a lényeg már sikerült rájönni a cr-el is . Az is kiváló gép csak kezd kicsi lenni , jövőre tervezem vmi nagyob gép vásárlásáti azért érdeklődtem a pampera iránt. Esetleg tudsz valakit akinek van ilyen és megkérdezhetném h mik a tapasztalatai vele?
Pontosan!
Nincs power szelep, nem pörög százezret, ergo tartós moci.
Ha iyennel kezded a gyakorlást terepen, hamar rájössz, hogy nem a sebesség a fontos!
(amikor cseles fölfeléken megmajmolod a HÚDENAGYMOTORKELL gyerekeket. . . )
mivan?
husqvarna forever
na lépek mert el kell mennem..........majd jöttem
Az elég baráti ár érte szerintem. A szerviz igénye milyen ? A blok ja akkor az lenne ami a txt 280 ba van?
derrick
25 km kb.
tetthely