Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!

szewasztok
Zoozee, te szakmát tévesztettél! te egy képáttalakító művész vagy
Roli, nem azt mondtad, hogy raktál fel új képeket?

Mert néztem de nem találtam!
ktn
üdv!

gyárilag nem csavarokkal van összefogatva, hanem szegecsekkel és tényleg gyorskötözővel van a rezó meg a dob csöve összefogatva... (nálam is ugyan ilyen, nem kell megilyedni, nem fog leolvadni róla), de egy bilincsel biztosra mehetsz...

majd írj véleményt a mociról, kíváncsi lennék hogy viselkedik a Tiéd... (az enyém is "új")

Döme: egy árat nézz még nekem, az első lánckerék védő érdekelne, az a műanyag sz@r, ami nem engedi, hogy "hozzáérj"... egy tök felesleges dolog, mert úgyis berakódik a sár és lehet leszedni-visszatenni, de azért kellene
jó estét kivánok
nem fém elvileg,ott egy hőálló guminak kellene lenni!Van egy ilyenre alakitott ktn exc 300 dobom ekadó ha érdekel!Tartaléknak vettem de nem használtam!
na bazz... beraktam fenykepeim koze, itt nem akarja megjeleniteni...
opsz lemaradt
na jah, a ket fulbol amik a dobot tartjak, az egyik fullra le van torve... ki is "kaptam" azt a vaz reszt, holnap megy hegesztohoz meg a dob is, de azert erdekelne lehet-e egyaltalan cserelni es mennyiert,
meg Dome lenne meg 3 dolog, mennyibe lennenek ezek: egy gumi pant ami a tankot fogja le, meg a 2-es 3-as a keprol?
üdv mindenkinek! Ltz/ X jelentkezik!
minden nap trágya az oldal
reggel ránézek egy gyárira és írok. . .
(bár a gyári rajzon egyben van)
Egyszerűen trágya az oldal ma, nem nyílik meg. . . .
nem...csak fogy a gumi pereme
már megint elestél?
durrantsátok körbe co-val és go tovább.......lehet a hátsó felfogatásnál laza valami azért remeg az egész és azért törik el ....inkább azt nézzétek meg
nagy az 5 colos felni...
Re,
nos szetkaptam a gepet kicsit, az elso kep lenne a problema :)
a masodik kepen az 1-es szamu cuccot cserelnem, abbol kiindulva hogy a zold-ek azok csavarok, ergo cserelheto nem?
pluszz a 2-es szamu reszhez jo egy sima FEM bilincs nem? (ez a muanyag kabel kotegelo haaaaat.... en nem tom ki rakta fel de eleg mokas arc lehet)
Na szevasztok mentem alúnni.Majd ha haza értem megint benézek.
Na jól van nem tartalak fel tovább beneteket mert hajnalban megint zúzok németbe.
Nem érek rá vissza olvasni milyen volt a ttbánya.
Szevasztok lusta emberek.
Gábor!
Láttuk az üzenetet!
Hétfőtől lesz Kedvesem, akkor átküldjük a weboldalért felelős srácnak. . .
Emberkék!
Szeretnénk a GG honlapra tenni a tatabányai képekből!
Ha lehet, küldjétek a képeket a dome74@gmail.com email címre!
KÖSZ!