Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A konkrét ajánlat miatt mindenféleképp gyere be és üljünk le, nem piacon vagyunk! Ez a na mond már meg, hogy akkor mennyi és ha lehet akkor megnézném azt is meg még lehet, hogy megbeszéljük a másikat csak tudnom kellene, hogy akkor mennyi............egy kicsit gyermekded viselkedés

Ha konkrétan érdekel akkor találkozzunk, Én nyitott vagyok akár egy nagy tesztre vagy bármire, ezt tudják jól akik kapcsolatban vannak velem, de csak olyan motorosokkal fogok üzletet kötni akik tudják is, hogy mit akarnak és lépnek is az ügyben!

A piac törvénye szerint aki előbb felkeres és megállapodunk azé lesz a motor! Ha valakit tényleg konkrétan érdekel valami és szeretné (és persze meg is tudja) venni a kiszemelt paripát akkor az az ügyfél azzal kezdi, hogy felkeres és leülünk megbeszélni mindent! Nem fórumon vagy mail-ban, hanem személyesen!
Nehogy odafagyj!
Megyek, előkeresem az alkatrészeket!
Ja, beindult a kicsike . Majd kapjatok el ha tudtok
Megyek féktelenül.
Indulsz?
Találtam egy újabb vizes videót!
Reggelt!
Döme, indulok hozzátok?
szevasztok !

eladnám a kicsikémetha esetleg valakinek köll az szójjon
Reggelt!
Nah lépek jóéccakát
Hali márk mi a helyzet?
Jó estét kívánok
Na mi van irni irni irni!
jó estét az éjszakásoknak!
Nem tud valaki egy robbantott rajzot a 300-as hengeréről? Énis elgondolkodtam a hengertalp tömítésről
de úgy is jó? Akkor azt észreveszed a verdán mi?hmmm
Vigyázz,mert csokis keksz lesz a dologból
nem tudom hogy mi lesz.... nem tuti h összejön....voltak megnézni a gépet és nem vitték el. igazából nem adtam oda 100at akart alkudni azé mer csúnya a hátsó felnim...én meg nem adtam oda,pedig kerestem volna rajta egy 100ast,de akkor sem...mert az 540 akkor 6kiló+sm szett.. szal nem lettem volna sokkal előrébb.
teljesen leállt ez a patkány oldal ...hát vicc ez az egész .........
nem rossz ...ez bikább lesz már
Nem ezt akartam ,a 0,3-as megsérült(leesett és ráléptem) és nem volt kedvem Dorogra menni másikért....
linkelje ide az a gépsast....
CSő zozi apu. mit szólsz az 540eshez az apróban?... 6ból rendszámos. rámegy az akrám meg a sm szettem és...erősebb mint a mostani...na?