Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rá is beszéltél szval tőletek veszem és amugy ami a teszten volt az miért volt olyan furi amikor be rugtad? és menyibe adnád ide azt a motort a legalja menyi lenne?
Hát mit tudom Én most így hirtelen, gyere be és megdumáljuk!

Az ötletet nem dobom a kukába, Én nyitott vagyok mindenre!

Gyurika.....csak nem kezd benőni a fejed lágya?
Figyu, Te döntesz, de ami kintről jön azokban suha nincs annyi kilométer mint amennyit mondanak és a fene tudja, hogy ki és hogyan használta + se gari se semmi!

Te tudod!

Amiket Én árulok azoknak az életet végig tudom bizonyítani onnantól, hogy bejöttek újként az országba, másként nem adnék rá garanciát!

Van egy mondás......olcsó húsnak híg a leve! Sokszor olyan emberek is behoznak motort külföldről akik azt sem tudják, hogy az a márka mi fán terem.......és ha lopott a gép.......unió van, ha egyszer igazoltat egy rendőr és felírja az alvázszámot majd utánnanéznek a központi nyilvántartásban és kiderül, hogy a lopott motor nálad van akkor bezony megy a kis kezecskédre a kábelkötegelő
Volt már rá példa!

Gondold át és úgy dönts! Amiket itt mondunk és javaslunk akár a Döme, akár a Zoozee vagy bármelyikőnk azok nem üres dumák hanem jótanácsok sokat megélt motorosoktól!
Érdemes odafigyelni rá!
mennyiért vennéd be a motoromat ha átülnék egy gasgasra? felvetés...
IGen az naon jó az az egy év garancia és menyi km van a motorba?mert most fel hivtam egy embert aki hozzata be a gasgasokat németből és egy barátjaának van egy 250 kb 50km-rel 800.000ezer! meg néznénk azt is nekem amugy nem minden áron kle új motor amugy te menyibe adnád azt a 250est? kb 1.000.000? a te ajánlatod annyiból jobb lenne h 1év gari van rá ez naon tuti ajánlat
Na szeja!

Igen az a 250-es megvan és ami a jó hír néked, hogy arra is adok 1 év garanciát! Bezony, pedig használt! De szinte alig ment pár métert és tök zsír állapotban van! Szerintem neked az pont jó, most a kezdetekhez még nem feltétlenül kell új motort venni!
2 pályázás+ 1500 km van a gumimban...amikor megvettem középen volt 3,15mm szélein 4,8... most 1,89-2,10 szélein: 2,9-3,15 egy gumi 3ezer km kb Jani,te tudsz jó áron szerezni valamit? (úgy mint Andrisnak a sm szett )
Sziasztok!
Jani majd válaszolj már az emailre irtam megint amugy ha már nincs 2007-es 250es meg rendelni se tudtok akkor jó nekem a 2006os is mert öszintén meg mondom h nekem nem nagyon tetszik a 2008as olyan furi remélem még meg van nálatok az a 250es!
Bocsesz, de dokinál voltam, most meg nyargalnunk kell Pestre. . .
Reggel méricskélek és megdumáljuk a "részleteket"
Nekem sokat dob rajta (250)...alul nyomatékosabb lesz... én úgyis le akarom venni a hengert, akkor már kicserélem 0,3-ra...
A robbantott ábrán úgy mutatja, hogy gyárilag egy 0,5-ös meg egy 0,15-ös van alatta, de van hozzá 03-as is...
Mennyit dob rajta egy 0,3-as? nekem most 0,5 van de 0,3-as is ittvan a polcomon...
ÚRIEMBER VAGY köszi
0,3-ból komoly 1 db.... :)

mikor utaljak és mennyit?
Szevasz!
A légszűrőházból nincs pillanatnyilag, a lengőkarvédő OK! (2600pénzegység)
Hány db kellene?
Nagyjából 800 Ft, most nézem a készletet. . .
Megy ma postára a cucc!
Kátéjemeknél lehet (a power rugóját kell kicserélni) úgyhogy biztos a GG-nál is megvan ez a lehetőség.
Döme....mester...nyagatlak ám még...
0,3-es hengertalp tömítés mit kóstál? a gyári ugye 0,5-ös + 0,15
Nem tudom,hogy lehet-e állitani a Powert,ennyire nem kellett még boncolni egyiket se!
Átkelés a folyón?

hogyan is ?

így...

Jövünk Zala,jövünk :DDD

http://www.sportmotor.hu/motor...

Döme szervusz!
Most indul hozzátok Cseri Gyuri, Ducatóval küldtük hogy el tudja hozni az SM-et, és papírjait amit már kipengetünk!
Felmerült még egy kérdés, a testmotor Sm-ünk hiányzó alkatrészei esetleg nem érlkeztek meg, már nagyon össze kéne tennünk?
Köszi
Szevasztok!
köszi Döme... Nekem a 2-es képes megoldás van, de ha gyárilag ilyen akkor nem is foglalkozom vele...azt hittem hiányzik az a műanyag vacak róla, de tévedtem...

A képen látom már V-force membrán van a gépben...he-he

Sikerült kiszámolni, hogy mennyit utaljak?
Imi!
Nem találtam a raktárban lánckerékvédőt!