nincs rólad még fényképem...legközelebb bemegyek a beégbe,aztán készítek,itthon átszerkesztem és mindenki rajtad fog szakadni habár olyan nagyon nem kell szerkesztgetni
Most nézegetem, azt a motort vetted meg, amit én is kinéztem magamnak, sőt el is voltam megnézni... Le is alkudtam rendesen, de nem győzött meg elégéé a motor, meg kevesebb km-est kerestem. De a blokkja nagyon zsírul szólt, csak kívülről van erősen amortizálva...ha nem titok elárulod mennyiért adta oda végül a srác?
Szerintem Jánosom a "nyilvánosság"elött direkt nem szeretne neked árat mondani,mert ez egy személyes megbeszélésen fog majd eldőlni.
A legtisztább az lenne ha bejönnél hozzánk CS.B-be és kialkudnál vele egy mind a kettőtöknek megfelelő árat.
A lehető legjobb választás a gép,ez 100% ! a neked kínáló személy,azaz a Jani, a lehető legjobb partner akit csak találhatsz egy ilyen üzlet lebonyolításához!
Keresd fel személyesen minél hamarabb
okés atis az naon jó lenne ha még 1000sincs benne amugy anyi a gond h 1.000.000ft van rá enyiot tudtam össze szedni és ha több akkor sajnos nem tom meg venni nem kellene nekem sisak se meg semmi csak férne bele1.000.000be
áhh...most csak azért nem mászok be... szóval 99 év végi nagy jogsis papírral,nem soká lesz rajta új műszaki, excel felnik(hátul 5 colos),van hozzá rakat alkatrész,hidr kuplung,légszűrő stb stb...ktm sxc 400. csak egy megközelítő ár érdekelne,hogy lehet e gondolkodni vagy sem...
50KM egy GasGas-ba amit külföldről hoztak?Az csak duma!Vedd meg a Janitól azt a 250-est,azt ismerjük és sztem nincs benne még 1000 km se!És ezt én is garantálom!Ismerem azt a motort!
megint lassú az oldal ...agyvírzís