Keihin FCR MX 41.
Sztem neked is ilyen kéne csak mondjuk 39-esben (EXC-ken gyárilag ilyen van). Arra mondjuk készülj fel, hogy használtan sem 2000 Ft...
Janinak van vmi tuning mókája. csak valami elektromos szivatós vagy mi...az elvileg nekem nem jó mi? hát nem tudom,vmit kell szereznem,mert azt mondják ez nemjó...neked mid van Gencsy? az a baj hogy a 40essel nekem a 6-7 liter 8-9cé változna szóval vmi husaberg karbi kell vagy mi a fene
Jániiiiiiiiiiiiii. fos a gép, szar a karbi,azé nem megy a stoppie,me mindig leáll...meg van még neked az a bizonyos karbi vhol? vagy nem lehetne nekem vmi dukeról szerválni egy keihint?
Én nem értem mi van ma...jöttem haza sulitól..Lajos utca+Pacsirtamező...hát kegyetlen 6 rendőrautó+4 motoros rendőr ezen a 2 km-es szakaszon és mindenkit állítgattak meg...én szépen alapjáraton gurultam,felhajtott rendszámmal mázli hogy nem szedtek ki
Imi888:
nem titok 650 penz volt (de ez is egy masik tortenet....), es jah nem egy szepsegversenyzo, latszik hogy volt hasznalva, de en is el fogom dobni meg az tuti, ugyhogy pont lesz*rom a kulsejet :)
Dome:
es legszuro hazat tudnatok rendelni (nagyjabol mennyibe lenne?)? mert oszinten szolva kene mind2, de annyira nem surgos, szoval siman meg tom varni amig beszerzitek, meg igy egyszerre jonne a 2 cucc olcsobb a futar/posta koltseg
háát,ezek történtek...
Az ok-okozatok megkövetelték ezt a történetet mivel Peety és Jani egymást cumiztatták,én meg csak ott álltam egyedül,egyes egyedül... :DDDD
A Factory ma Análisan Orálisan és minden egyéb szögből Fajtalankodott egy kirakati próba babával! A történetet igazoló videó hamarosan látható a weben!
három hétig hordanom kell gecó
Sztem neked is ilyen kéne csak mondjuk 39-esben (EXC-ken gyárilag ilyen van). Arra mondjuk készülj fel, hogy használtan sem 2000 Ft...
Ezekért ma, vagy holnap jönnek. . .
Mindjárt csinálok fotót!
nem titok 650 penz volt (de ez is egy masik tortenet....), es jah nem egy szepsegversenyzo, latszik hogy volt hasznalva, de en is el fogom dobni meg az tuti, ugyhogy pont lesz*rom a kulsejet :)
Dome:
es legszuro hazat tudnatok rendelni (nagyjabol mennyibe lenne?)? mert oszinten szolva kene mind2, de annyira nem surgos, szoval siman meg tom varni amig beszerzitek, meg igy egyszerre jonne a 2 cucc olcsobb a futar/posta koltseg
Az ok-okozatok megkövetelték ezt a történetet mivel Peety és Jani egymást cumiztatták,én meg csak ott álltam egyedül,egyes egyedül... :DDDD