jó reggelt!
én is írtam volna de napok óta ledobál este az oldal engem is úgyhogy tele is a répám már rendesen/ nagy a forgalom a szerver meg kutyaszar /
na mindegy majd lesz jobb ....
amúgy ha a gasgas üres akkor az endurocrossba is firkálhattok mert ugyanazok az arcok vannak ott is ........
jani meg írhatna mert neki jó a gépe meg minden de ő klárikával van már olyankor!
Ez azért van mert pl. engem se enged be,5-10 ik probálkozás után feladom és inkább elmegyek aludni!Ezért szoktam reggel kifejteni a véleményemet!Tegnap is, írtam és el akartam küldeni erre ledobott az oldal,megprobáltam ismét,akkor is,aztán őssze akartam tőrni a gépet pedig nem is az a szar....
Gyerekek mostanában figyelem a fórumot és úgy veszem észre, hogy mondenki meg van "fázva" mert este nem nagyon írogattok. Vagy mindenki ennyire fáradt, hogy még a billentyűket sem hajlandó nyomkodni? Ezt nem értem, de kezdem unni. Én alig várom este, hogy olvasgassak, sztorizgassak stb....., de az élet kedvem is elmegy mikor állandóan 20-30 és még ki tudja mennyi perc a válasz ha van egyáltalán.
Na mindegy ez az én egyéni véleményem, és remélem hoz némi változást! Ha nem akkor is megpróbáltam!
köszi szépen megkaptam a sms-t, majd hétfőn csörgök és dumálunk......Mester!
más:
nagyon furcsállotta a haver a gépemet, hogy olyan hirtelen vágódik ki a power...Nekem is beleültette a bogarat a fülembe meg a jobb csuklómba, úgyhogy ma leszedtük a power fedelét... a bal oldalinál (ha ülünk a motoron) semmi rendellenest nem tapasztaltunk, viszont a jobb oldalinál a kipufogó levétele után és a fedél leszerelelése után a következőt tapasztaltuk:
hirtelen gázadásra, a power 3/4-ed kinyitásakor valami szorult és a power nyitva is maradt, nem zárt vissza...nekiálltuk tanulmányozni (kb. 1 órán át...) és észre vettem, hogy az a rudazat, ami a blokk aljából jön felfele és a power kinyitásáért felelős, na az hozzáért ahhoz a kis lemezdarabhoz, ami a kezdő és végpontot határozza meg... megoldás: szétkaptuk, lemezkéből 2 mm leköszörülés, összerak és tuti...
ezt csak érdekességképpen írtam le...
üdv és jóccakát!
hali,szerintem még jol megusztad, sajna tapasztalatbol tudom,részleges kereszt szallag szakadás,hat hét gipsz az elsö ketö fekvö, és utána megtanulni ujra járni az a nem gyenge....
A szakszerű rendőrségi megfogalmazás:
Szóvivő:
-A sértett megejtette az illetékes hatóságok távközlési berendezésen történő értesítésének eszközlését!
Riporter:
-Szóval telefonált önöknek...
Szóvivő:
-Így is lehet mondani,csak így szakszerűtlen...
De szar! ! !
Jól néznél ki ezekben?