Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Jani azért nem válaszol mert elkűltem egy értekezletre kb. 30 perc míg visszér!
Semmi természetvédő semmi rendőr csak Sár erdei vadászösvény hegyek-völgyek zala folyón átkelés Airsoft párbaj Termál fürő ivászat csúszdák Aztám mvasárnap mindez kezdődik előről
Sziasztok!Jani irj már vissza az emailra mert irtam neked
mikor? Hol? Hogyan? Szállás? Költségek?

Engem érdekelne de azért ezek a részletek izgatnak.
Sőt az is izgatna, hogy mire számítsak...hordákba fognak ránktámadni a természetvédők/rendőrök vagy legális?
Ez így van Janikám,fő a biztonság mert ha valaki állatkodni mer,akkor kikötözzük az erdőbe és jöhet a méz az illető bizonyos ....khmm... és ha jön a maci jáááá szegénynek:DDD

Elkészítettem a kis "Promo" anyagunkat,remélem elnyeri majd a tetszéseteket,gyertek gyertek,sokan vagytok de mnem elegen
Csak finoman Uraim!
Majd meglátjuk!

De fő a saját és mindenki biztonsága!

Bár az esti jacuzzis, sörözős, csajozós "ejtőzést" elég nehéz lesz túlélni
Ja igen...a rettenthetetlen Peety kollegánknak köszönhetően bővült a Zalai program,hááát gyehekek,brutál lesz az k.élet
Üdv.az "éretlen" punciknak,és az érett pináknak is

9nap és zalaegerszeg...
Gyere Pádre nyugodtan, kaja, pija és nők lesznek bőven
Csak mindent, még a képeket is pénzért adják. . .
Szép a kicsikéd, gratula! ! !
A gyurika (xlzx) adatlapján a videók között találsz Tatabányáról anyagot!
www.gofasters.com
nagyon jó kis gasgas-os oldal
Szasztok!
Gratu Tatabanyahoz, hallom jol sikerult, videot/kepeket hol lehet megnezni rola?
sajnos nem tudtunk elmenni
jah es kicsit megkesve de itt a gepsarkany:
(kicsit utott, kicsit kopott de az enyem ) majd szep lassan helyre razom
dome74@gmail.com
Jó reggelt ringyók!
nemsokára indulok motorozni
adunk az érzéseknek!
jólvan...akkor sikerült beleraknom a bogarat a füledbe... sz.tem majd olajcserekor szedd csak ki...

más: van email címed? tolnék át pár "érdekes" videót...
Miután elaludtam. . . kezdett foglalkoztatni az a nyűves csavar. . .
Nem olajcsere, csak a puszta KIVÁNCSISÁG hajt. . .
ne bassz föl... azt hittem északa a csajjal foglalkozol és nem egy "csavarral"

idegesít az "o" gyűrű... vagy csak szimplán esedékes egy szervíz
JA!
Erről álmodtam, ki KELL szednem! ! !
milyet Döme? az oil leeresztőt?
Éljen IMI! ! !
(Ma kitekerek egy "olyan" csavart. . . )
kedves zoozee:

minek cserélni telószimeringet addig amíg jó? -előbb utóbb (kosztól,sártól, vagy valami sz@rtól) úgy is elfossa magát, azt rakhatod bele az új olajat... aki meg minden évben cserél olajat (pl: én) az biztos fog venni 2 littyót és következő évben felhasználja... de egyébként is mindenki azt csinál amit akar...ott b@ssza el a pénzét ahol akarja...(én elinni szoktam )
jó reggelit !
jani mond meg lécci petinek de felhívom amint kiderül /szerintem ma /, hogy megyünk-e zalába.........
nekem nem kell szállás mert csajom nagymamája ott lakik, és ha le tudunk menni hétvégére akkor családot+motort leviszem oda és én meg elmegyek veletek randalírozni stb. ha lehet esetleg ...se!
hy!ok atis én kint leszek majd hivlak ok!