Semmi természetvédő semmi rendőr csak Sár erdei vadászösvény hegyek-völgyek zala folyón átkelés Airsoft párbaj Termál fürő ivászat csúszdák Aztám mvasárnap mindez kezdődik előről
Engem érdekelne de azért ezek a részletek izgatnak.
Sőt az is izgatna, hogy mire számítsak...hordákba fognak ránktámadni a természetvédők/rendőrök vagy legális?
Ez így van Janikám,fő a biztonság mert ha valaki állatkodni mer,akkor kikötözzük az erdőbe és jöhet a méz az illető bizonyos ....khmm... és ha jön a maci jáááá szegénynek:DDD
Elkészítettem a kis "Promo" anyagunkat,remélem elnyeri majd a tetszéseteket,gyertek gyertek,sokan vagytok de mnem elegen
Szasztok!
Gratu Tatabanyahoz, hallom jol sikerult, videot/kepeket hol lehet megnezni rola?
sajnos nem tudtunk elmenni
jah es kicsit megkesve de itt a gepsarkany:
(kicsit utott, kicsit kopott de az enyem ) majd szep lassan helyre razom
minek cserélni telószimeringet addig amíg jó? -előbb utóbb (kosztól,sártól, vagy valami sz@rtól) úgy is elfossa magát, azt rakhatod bele az új olajat... aki meg minden évben cserél olajat (pl: én) az biztos fog venni 2 littyót és következő évben felhasználja... de egyébként is mindenki azt csinál amit akar...ott b@ssza el a pénzét ahol akarja...(én elinni szoktam )
jó reggelit !
jani mond meg lécci petinek de felhívom amint kiderül /szerintem ma /, hogy megyünk-e zalába.........
nekem nem kell szállás mert csajom nagymamája ott lakik, és ha le tudunk menni hétvégére akkor családot+motort leviszem oda és én meg elmegyek veletek randalírozni stb. ha lehet esetleg ...se!
Engem érdekelne de azért ezek a részletek izgatnak.
Sőt az is izgatna, hogy mire számítsak...hordákba fognak ránktámadni a természetvédők/rendőrök vagy legális?
Elkészítettem a kis "Promo" anyagunkat,remélem elnyeri majd a tetszéseteket,gyertek gyertek,sokan vagytok de mnem elegen
De fő a saját és mindenki biztonsága!
Bár az esti jacuzzis, sörözős, csajozós "ejtőzést" elég nehéz lesz túlélni
9nap és zalaegerszeg...
A gyurika (xlzx) adatlapján a videók között találsz Tatabányáról anyagot!
nagyon jó kis gasgas-os oldal
Gratu Tatabanyahoz, hallom jol sikerult, videot/kepeket hol lehet megnezni rola?
sajnos nem tudtunk elmenni
jah es kicsit megkesve de itt a gepsarkany:
(kicsit utott, kicsit kopott de az enyem ) majd szep lassan helyre razom
nemsokára indulok motorozni
adunk az érzéseknek!
más: van email címed? tolnék át pár "érdekes" videót...
Nem olajcsere, csak a puszta KIVÁNCSISÁG hajt. . .
idegesít az "o" gyűrű... vagy csak szimplán esedékes egy szervíz
Erről álmodtam, ki KELL szednem! ! !
(Ma kitekerek egy "olyan" csavart. . . )
minek cserélni telószimeringet addig amíg jó? -előbb utóbb (kosztól,sártól, vagy valami sz@rtól) úgy is elfossa magát, azt rakhatod bele az új olajat... aki meg minden évben cserél olajat (pl: én) az biztos fog venni 2 littyót és következő évben felhasználja... de egyébként is mindenki azt csinál amit akar...ott b@ssza el a pénzét ahol akarja...(én elinni szoktam )
jani mond meg lécci petinek de felhívom amint kiderül /szerintem ma /, hogy megyünk-e zalába.........
nekem nem kell szállás mert csajom nagymamája ott lakik, és ha le tudunk menni hétvégére akkor családot+motort leviszem oda és én meg elmegyek veletek randalírozni stb. ha lehet esetleg ...se!