Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

B.I.N.G.Ó!
Dezsőék a túloldalon laknak!
Ha figyeltél, láthattad nála a régi motoromat!
De nem bííííírok ébren leníííííí Fáradtkás vagyok, de nagyon

Apropó, a torta alján az mi, hogy H 2007 SK ? Szlovák-Magyar barátság?
Sziasztok!áááá de jó lesz annak aki megy erre a túrára én is mennék szivesen de még a motort se rendeltük meg de ami késik nem múlik amugy menyi időre jönn meg egy motort ha meg rendeljük?kb?mert már naon ki probálnám magam egy ilyen túrán reméelm szerveztek még ilyen 2naposat mondjuk novemberbe mert adigra meg rendeljük a motort Janniii várom az emailt
És itt, már összekaptam magam! ! !
NEALUGGYÁLEL! ! !
Hát jelenleg az enyém is elég durván néz ki a fáradtságtól!

Már lassan 2 hete reggel 9-től este 7-ig vagyok bent a plazaban, ja és reggel 2 óra az út befele este meg 1 és egy kicsi hazafele

Asszem egy kicsit kezd lemerülni a battery
Álmos fejben is verhetetlen vagyok! ! !
Mivel van az itthoni gépemen is alkatrész progi. . .
Itt mindenki GasGas-nál dolgozik! De alkatrészben Döme Bácsi az ÁSZ!
Jöhetne némi fénykép?
hi
kik is dolgoznak itt kozuletek gasgas boltba? kene egy kis alkatresz info, hatso dobrol letort a cso, de mar oklomnyi varrat van rajta annyit hegesztettek.... en inkabb kicserelnem de erdekelne mennyibe is faj ez a kb 20 centis darab nekem, gondolom lehet dob nelkul is cserelni mivel csavaros es nem szegecses, valami otlet, esetleg msn-en irjatok ram elmondom konkretabban mi a problemam :D (fenykepekkel) :D :D
Nos,puncik,puncinetták és érett puncik FIGYELEM!

Konzultáltam Jánosunkal,Péterünkel és a végső marketingesprojektesizés hirdetmény elkészült!

A programokról bűvebben annyit,hogy 9:00-kor gyülekezünk a Zalaegerszegi "Tacskó" parkolóban utánna indulunk a tett színhelyére ahol lecuccolást követően beöltözés, aztán Gooo...

Peety kollegám leírta hogy merre hogyan" erdő,folyón átkeléseg(nem hajóval:D )sár,patak erdő meg bánzááj...
A szállás olcsó,reggeli+vacsora van+ugye a fürcsi...
Airsoftos buli mindednki lő mindenre aki él és motog,naa nem ilyen formában,mert ugye fő a biztonság...igaz Jááánooos? :D
Miután kilövöldöztük magunkat jöhet a dzsákúúúzis pezsifüri,meg a makkor áztatása,egy kis (sok) pia a medencében...stb....
mikor reggel felkelünk(ha... :DD)
Jöhet ugyan ez...vasárnap kb 17-18:00 a buli vége.

Röviden ennyi,ha valakit komolyan érdekel,akkor az adott telefonszámon jelezze azt!

U.i.:PÉNTEK A HATÁRIDŐ! 2007.10.12! igen,most péntek!

Ez pedig golyós, az airsoft-ra sörétes kell a népnek! Had pusztuljon a férgese!
Ezek jók, sőt zsír mind csak egycsövűek! A Bock elrendezés az két cső egymás alatt/felett!
Vagy ez a Remington?
Ilyesmi?
Levadászol pár "MADARAT" ! ! !
Ezekkel jönnek a Petiék, de a Jani a 12-es kaliberű bock elrendezésű Monte-Carlo típusú sörétes vadászpuskájával fog menni!
Úgyis készülnöm kell a fácánszazonra!
Tulajdonképpen PAINTBALL?
gázzal töltött 9mm-es kézifegyverek, egy arcvédő maszk, egy elhagyott épületet kell bevenni a kívülállóknak minden eszközzel, ( 5mm átmérőjű skúlókkal)!
Még ma válaszolok!
Az a műanyag puskával lövöldözöm a másikat játék vagy mi a gyík?!

De Én felajánlottam a szervezőnek Petííí-nek, hogy Én viszem a saját fegyverem! 12-es Monte-Carlo
Szét mosták az agyam!
Mijafaszazairsoft?
Helyettem ment! Nem tudta mire válalkozik! Öreg Lui aki a T. bányai projectet is sponzorálta CSB oldalról előadást tart!