Sziasztok!áááá de jó lesz annak aki megy erre a túrára én is mennék szivesen de még a motort se rendeltük meg de ami késik nem múlik amugy menyi időre jönn meg egy motort ha meg rendeljük?kb?mert már naon ki probálnám magam egy ilyen túrán reméelm szerveztek még ilyen 2naposat mondjuk novemberbe mert adigra meg rendeljük a motort Janniii várom az emailt
hi
kik is dolgoznak itt kozuletek gasgas boltba? kene egy kis alkatresz info, hatso dobrol letort a cso, de mar oklomnyi varrat van rajta annyit hegesztettek.... en inkabb kicserelnem de erdekelne mennyibe is faj ez a kb 20 centis darab nekem, gondolom lehet dob nelkul is cserelni mivel csavaros es nem szegecses, valami otlet, esetleg msn-en irjatok ram elmondom konkretabban mi a problemam :D (fenykepekkel) :D :D
Konzultáltam Jánosunkal,Péterünkel és a végső marketingesprojektesizés hirdetmény elkészült!
A programokról bűvebben annyit,hogy 9:00-kor gyülekezünk a Zalaegerszegi "Tacskó" parkolóban utánna indulunk a tett színhelyére ahol lecuccolást követően beöltözés, aztán Gooo...
Peety kollegám leírta hogy merre hogyan" erdő,folyón átkeléseg(nem hajóval:D )sár,patak erdő meg bánzááj...
A szállás olcsó,reggeli+vacsora van+ugye a fürcsi...
Airsoftos buli mindednki lő mindenre aki él és motog,naa nem ilyen formában,mert ugye fő a biztonság...igaz Jááánooos? :D
Miután kilövöldöztük magunkat jöhet a dzsákúúúzis pezsifüri,meg a makkor áztatása,egy kis (sok) pia a medencében...stb....
mikor reggel felkelünk(ha... :DD)
Jöhet ugyan ez...vasárnap kb 17-18:00 a buli vége.
Röviden ennyi,ha valakit komolyan érdekel,akkor az adott telefonszámon jelezze azt!
U.i.:PÉNTEK A HATÁRIDŐ! 2007.10.12! igen,most péntek!
Ezekkel jönnek a Petiék, de a Jani a 12-es kaliberű bock elrendezésű Monte-Carlo típusú sörétes vadászpuskájával fog menni!
Úgyis készülnöm kell a fácánszazonra!
gázzal töltött 9mm-es kézifegyverek, egy arcvédő maszk, egy elhagyott épületet kell bevenni a kívülállóknak minden eszközzel, ( 5mm átmérőjű skúlókkal)!
Dezsőék a túloldalon laknak!
Ha figyeltél, láthattad nála a régi motoromat!