Megvan a hiba!
Szarráment az akksi!
Még volt benne kis töltés, tekerte az önindítót és a lámpa is működött, de nem volt szikra!
Mikor már teljesen lemerült rábikáztam egy nagy akksival és sikrázott a gyújtókábel!
Hát rendesen megszopatott a drága!
Na mindegy!
Azért köszi a segítséget!
ha éles a horpadás, széle meg elég nehézzé teszi a kinyomást de nem veszett ügy mert vele szemben ki kell fúrni kiütni dornival behegeszt és akkor meg lehet próbálni!
az a baj hogy nem tudok hegeszteni vékonyat ahhoz kéne cucc.
meg nem látod de vékony repedések azért mindig vannak rajta,azokat meg be kell hegeszteni külömben elszökik belöle a nyomás.
makee egyszer meséltél valami kipufogó javító módszert hogy ledugózoda végeit és pörzsölővel felhevíted a horpadást és 6-7 bar al megnyomatod avgy valami iylesmit és nekem szarrá horpadt a rezóm kb teljesen ellapult meg rágörbült a vázra meg nyomja ahűtőcsövet és legalább azt ki kéne szedni belőle hogy ne égesse a csövet azt meg lehet még menteni szerinted?
Még jó, hogy nem az AMA Ktm-nél vagy góré, kicsit többet kellett volna utazni, aza lényeg, hogy meglett.. Naja, ezmár a korral jár.. Fel a fejjel amíg van, van még remény, majdha a tv távirányitó a mikro-ból, vagy a hűtőből kerül elő, naaza kész.. Tapasztalatból tudom..
GGáspár... Jóestéket... Na hol találtad meg? Enduros táskádban, satupad alatt, autóban, havernál?... Ha nem lennél nős, lehetne csajnál, dehát Te nős vagy...
Megvan a hiba!
Szarráment az akksi!
Még volt benne kis töltés, tekerte az önindítót és a lámpa is működött, de nem volt szikra!
Mikor már teljesen lemerült rábikáztam egy nagy akksival és sikrázott a gyújtókábel!
Hát rendesen megszopatott a drága!
Na mindegy!
Azért köszi a segítséget!
az a baj hogy nem tudok hegeszteni vékonyat ahhoz kéne cucc.
meg nem látod de vékony repedések azért mindig vannak rajta,azokat meg be kell hegeszteni külömben elszökik belöle a nyomás.
gyűjtöm a lőszert!
na de mostmár elég
tuti hogy cigányozzák,de nem véletlen!?
MERT AZ!
én meg nagyon
- ?
- Ketten: egyik hajtogatja, másik ragasztja.
Írtam neki
Tibi ha olvasod írj neki,ez CIGÁNY de tetézi is okoskodik