Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiről beszéltek?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Megvan a hiba!
Szarráment az akksi!
Még volt benne kis töltés, tekerte az önindítót és a lámpa is működött, de nem volt szikra!
Mikor már teljesen lemerült rábikáztam egy nagy akksival és sikrázott a gyújtókábel!

Hát rendesen megszopatott a drága!
Na mindegy!
Azért köszi a segítséget!
Vazze, ma beszéltem az egyik motoros cimbivel, mondom neki tudod, kivel cseteltem tegnap? Az ifjabbik Drapál... aszongya mit beszélsz, be vagy rúgva?
ha éles a horpadás, széle meg elég nehézzé teszi a kinyomást de nem veszett ügy mert vele szemben ki kell fúrni kiütni dornival behegeszt és akkor meg lehet próbálni!
az a baj hogy nem tudok hegeszteni vékonyat ahhoz kéne cucc.
meg nem látod de vékony repedések azért mindig vannak rajta,azokat meg be kell hegeszteni külömben elszökik belöle a nyomás.
nincs elrepedve csak elég durván horpadva majd holnap csinálok képet
látni kéne mert ha elrepedt meg kéne hegeszteni és meg kell próbálni
Nabasszameg akkor a Bitter is roma?.... Üdv...
makee egyszer meséltél valami kipufogó javító módszert hogy ledugózoda végeit és pörzsölővel felhevíted a horpadást és 6-7 bar al megnyomatod avgy valami iylesmit és nekem szarrá horpadt a rezóm kb teljesen ellapult meg rágörbült a vázra meg nyomja ahűtőcsövet és legalább azt ki kéne szedni belőle hogy ne égesse a csövet azt meg lehet még menteni szerinted?
össze esküvés!
gyűjtöm a lőszert!
jobb mint a mónika show
ez elég nagy faszfej lehet, én kommentemet is törölte pedig csak leirtam hogy nem minden ugy van ahogyan gondolja, meg nem az lc4ek csúcsa a 640 es..

na de mostmár elég
amúgy szia makeee szép kommentt írtál neki
letörölte a hsz eket már csak 6 van természetesen mind pozitív...
nem véletlen írta a nevéhez a hun-t!
tuti hogy cigányozzák,de nem véletlen!?
MERT AZ!
én meg nagyon
kép röl látni fekete haj sötét bőr=
szépen leosztottad. de honnan vetted hogy fake hun azaz feka mondjuk ugy viselkedik...
- Hányan dolgoznak egy trabantgyárban?
- ?
- Ketten: egyik hajtogatja, másik ragasztja.
Még jó, hogy nem az AMA Ktm-nél vagy góré, kicsit többet kellett volna utazni, aza lényeg, hogy meglett.. Naja, ezmár a korral jár.. Fel a fejjel amíg van, van még remény, majdha a tv távirányitó a mikro-ból, vagy a hűtőből kerül elő, naaza kész.. Tapasztalatból tudom..
SZIA! olvastad az ügyeletes eszesünket hogy okította RONIS-t?
Írtam neki
Tibi ha olvasod írj neki,ez CIGÁNY de tetézi is okoskodik
kúrni kúrtam attól lettek a gyerekek
szlovákiában ruhában
és a 3 gyerkőc a fényre jött?.. Bár tény, hogy nem házasságfüggő.. Na hol voltak a cuccok?
nem vagyok nős ...nem is voltam ....szerintem már nem is leszek...
GGáspár... Jóestéket... Na hol találtad meg? Enduros táskádban, satupad alatt, autóban, havernál?... Ha nem lennél nős, lehetne csajnál, dehát Te nős vagy...