Igen sikerült, bár 99,9%, csak a kegyelemdöfést adtam meg, 10enévesen síeléssel adtam 1 komolyat, ez csak az I-re volt a pont... Szinte besemdagadt... Elcsúsztam 1 jódokihoz, és közölte a jóhírt... Zéé próféta növessze nagyra... ööö a szakálladat, hogy tavaszra rendben legyen, momentán nem vagyok túl optimista... De azért előtte volt 1-2 jó menés, amitől mégjobban "rákattantam" a zöldre... Mmint a zöldben motorozásra...
szewa maki ...de voltunk ..igaz csak ketten dezsivel....naccerűre sikeredett a turné ...úgy kellett vagy 20 méterre kötélen leengedni a motorokat a végén a vízmosásba...aztán már csak ki kellett jönni belőle
3. gyertyját köpte be
multkor kellett egy új trafó mert (elhagytam?) a gyújtókábelrt mert tokodról hoztak haza
meg karbivolt érdekes (kiakadt)
de szerencsére egyik ismerősőm felpolírozta ésmár csúszik mint kés a vajban
ja olivér megnéztem hova lett a kormányhoz a cucc....elvitte egy haverom egy kiflivel együtt de neki nem kell a magasító és eladná....majd összehozlak vele ...
jobb idő lesz meg kereshetjük!
hogy vagy ? mint ha olvastam volna,el cseszted a térded?
csak nem voltatok motorozni ma? láttam kint a motorodat haza fele jövet,ja sziasztok
hát ezért mondtam ne menj el endurózni profikkal....gyere el velünk lájtosan öregesbe és ott nem lehet ilyesmi bajod....
multkor kellett egy új trafó mert (elhagytam?) a gyújtókábelrt mert tokodról hoztak haza
meg karbivolt érdekes (kiakadt)
de szerencsére egyik ismerősőm felpolírozta ésmár csúszik mint kés a vajban