Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen sikerült, bár 99,9%, csak a kegyelemdöfést adtam meg, 10enévesen síeléssel adtam 1 komolyat, ez csak az I-re volt a pont... Szinte besemdagadt... Elcsúsztam 1 jódokihoz, és közölte a jóhírt... Zéé próféta növessze nagyra... ööö a szakálladat, hogy tavaszra rendben legyen, momentán nem vagyok túl optimista... De azért előtte volt 1-2 jó menés, amitől mégjobban "rákattantam" a zöldre... Mmint a zöldben motorozásra...
olyan mint az előbb berakott animáció?
megvan..... remek hely ....
megjegyezted az oda vezető utat?
jobb idő lesz meg kereshetjük!
szia!
hogy vagy ? mint ha olvastam volna,el cseszted a térded?
majd meggyógyulsz tavaszra
szewa maki ...de voltunk ..igaz csak ketten dezsivel....naccerűre sikeredett a turné ...úgy kellett vagy 20 méterre kötélen leengedni a motorokat a végén a vízmosásba...aztán már csak ki kellett jönni belőle
Szevasz másik profi...
itt vagy tee perverz CSESZLOVÁKKONSTRUKTŐR
csak nem voltatok motorozni ma? láttam kint a motorodat haza fele jövet,ja sziasztok
Már épp kezdtek hiányozni az ilyen kis szösszeneteid
Nálatok nincs nagyobb profi... Egyedül sikerült összehoznom ezt a klassz mutatványt... Úgy eltűntél mint a kámfor, aszittem már nem is motorozol...
fiú de tőlem járhacc vele ha akarsz
végbéltükrözésnek elfogadható volt akkor
szewa ...láttam

hát ezért mondtam ne menj el endurózni profikkal....gyere el velünk lájtosan öregesbe és ott nem lehet ilyesmi bajod....
2es a személyi száma?
3. gyertyját köpte be
multkor kellett egy új trafó mert (elhagytam?) a gyújtókábelrt mert tokodról hoztak haza
meg karbivolt érdekes (kiakadt)
de szerencsére egyik ismerősőm felpolírozta ésmár csúszik mint kés a vajban
Estét.... Láttad, hogy válaszoltam?
Momentán amúgy egyik sem, mert a világítás miatt nem is fér el meg útjában is van a fénynek...
Is-is
ja olivér megnéztem hova lett a kormányhoz a cucc....elvitte egy haverom egy kiflivel együtt de neki nem kell a magasító és eladná....majd összehozlak vele ...