Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig ha el tudnám érni segitenék rajta egy kis gönci barack pálinkával
Meg lett átkozva. . .
téényleg ő má nem gizgazos
ha joltudom még valami nyavaja is gyötörte azért volt tartalékon az inas
jah eladta a GizGazt azt le vagytok ejtve.Biztos a CR-CRF topikban próbál érvényesülni
Jóreggelt mindenki
Bálint a hűtővel kapcsba van egy ötletem.Bár én képről láttam a technikát de asszem egy dakaros vagy baja-s gép volt úgy megszerkesztve hogy az egyik hűtő ami nem volt kicsinek mondható,a fejidom helyére volt felcsavarozva a nagy tank miatt.Megoldásnak biztos jó csak nuku világítás meg nem valami teccetős.Bár az utóbbi téged nem nagyon érint
mostanában hanyagolva vagyunk. . .
sutyerák kollégának üzenem. 30 8278943 csörgessen ha ma még pesten van és szomjas
Hudejó. . .
Én holnap is dolgozom.
Péntek reggelt.
jó reGGelt!
Akkoo yóéjt...
na lépek dögleni kicsit mert befárasztott a motorolás

jó8 !
Három cimbora beszélget a kocsmában:
- Képzeljétek, szerintem a feleségem megcsal egy villanyszerelővel!
- Ugyan már, miből gondolod?
- A múltkor az ágy alatt találtam egy csípőfogót.
Mondja a másik:
- Az semmi, az én feleségem egy rendőrrel csal meg, mert egy gumibotot találtam az ágy alatt.
Erre a harmadik:
- Tudjátok, nekem az a gyanúm, hogy a feleségemnek viszonya van egy lóval.
- Na, ne viccelj már! Miből gondolod?
- A múltkor egy zsokét találtam az ágy alatt...
előbb voltam wc-n
Valahol az én hibám is, hogy nem tudok pénzt gyártani, de madár már nem akarok lenni, voltam éppen eleget.. Mégse jutottam sehova... Nade picsába a negatív pólussal, mondjatok Ti valami jót, ha bírja még az ujjatok mára...
kibaszott pénz ...kurva anyját
Na ezaz éhenveszéses sztori nekem is áll, merthát fix bevétel nyente.. Viszont tuti, hogy símán kiugrálna, a semmitől is.. Semennyire nem tudom terhelni... Persze próbálkozom még, legalább 1 CT-re, mert énis szeretek biztosra menni.. Próbálom összehozni rá a lét, max. jegelem a rezsi fizetést... Versenyzést is így csináltam, a kettő 1ütt nem ment...
Neeem, itt világosodtam meg.. Mint a szerzetesek, amikor lépnek 1 szintet.. Motoroztunk a kijárt részen, egyszercsak leborított a führer jobbra, énmeg utána fiatalos hévvel, eldőltem a tetején, és odáig ölben hoztam le a gépet, úgy rémlik, nem voltam képes felülni rá, csak kísértem.. Na és a megvilágosodás: mire leértem, g*re kivoltam.. Aztán az isteni szikra.. Mért kéne kapkodni, csak jönne a következő fekvő.. Felállítottam a motort, és fújtam egyet.. És utána, "símán" vettem az akadályokat.. Persze egy patakban nem ücsörögnék... De nagy fless az biztos..
ferozzo lelépett mint kurva a sezlonyról
Nem úgy van az ,lehet hogy csak részleges a szakadás nekem egy éve volt kiírva a műtét de éhen haltam volna ha elmegyek.
Átszenvedtem az egész tavaszt és terheltem meg bicajoztam vele és nem tökéletes de beszoktam fáslizni+ térdgumi és úgy motorolok.na de a másikat megszerelték 10 éve de azt is érzem hogy nem tart.Próbálj meg venni a gyógyászati segédeszközösben csuklós merevítőt és abba menny szopatni
itt cseszted el a térded ?...ez jó hely pedig ....
Bocs, az előző összement a mosásban... Zé-nek, mert Ő szabin volt...
Tokod és ebszőny között kivettem 10 percet....