Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a verda szerintem még gyárilag ilyen.

nem arra gondolok hogy az az oldali hűtő meg is szűnne ahová felhuzod a rezot, hanem csak át lenne rakva máshová...

egy olyan ferde ráccsal ami a hűtök elött van , bárhol rá tudod vezetni a levegöt ,meg ki is....

igy akár még lapra szerelve oldalt is lehet, kicsit nagyobb méretben, nagyobb légbevezetökkel, igy sosem sérűlne.
esetleg ez:
vagy ez:
vagy ez:
Koszonom a jokivansagot...

Wow! sztar lettel?
En nagyobb sztar vagyok, mindjart teszek fel kepeket..
Egyből gondoltam,hogy ezt válaszolod.
Szaunnázás? Hmmm.... Mikor szeretnéd?
jajjj,kösssszi.
Legegyszerűbb! levesszük a rezót...
kicsit nagyobb lesz a hangja meg kicsit visszaesik a teljesítmény..dehát már ígyis utálják a motorosokat
valahogy így gondoltad?
szerintem ez nemjó megoldás mert romlik a motornak a hűtöttsége
Egy szaunázást Bálinttal!
csok drága , mikor szaunázunk eggyűtt, te meg én...
kűlönben nem mondassz hűlyeséget,

az igazi megoldás az lenne ha teljesen átgondolná az ember az egész motor felépitést és a rezot az eggyik hűtő helyere felhuzva vinnék el akkor sosesem tudna sérűlni .
2 -t tőlem
És mit?
Persze súlyba nem lenne a legkönnyebb de olyan helyen lesz hogy szerintem nem lesz nagyon zavaró
Jóreggelt mindenkinek!
Na nagyvonalakban ilyenre gondoltam!A többit meg majd hozzá gondoljátok!
jah már kiment a család?
jobbulást a kislányodnak!

Az a baj hogy nincsen nagyon ki fényképezzen...vagy olyan gyors vagyok, hogy nemtudnak lefényképezni

De időközben reklám arc is lettem
megvagyok...2 napja nincs aramunk,mert kikapcsoltak...ugyanis itt a berbeado (lakastulajdonos) feladata bejelenteni minket az elektromos muveknek...7 telefonalas utan nagy kegyesen kijelentettek hogy talan holnap visszakapsoljak..
Meg jo hogy a 19 honapos lanyom 3 napja volt lazas..."remelem" megint beteg lesz...

KX jol muszikal?
Mikor dobsz fel rola kepeket az adatlapodra? ...tudom, van par, de jo lenne meg
Ja, szerintem is sokkal egyszerűbb lenne felül kitámasztani...

Egyébként 'GGeltet!
hali!
miújság?

vagy vegyünk új yamahát mert ott nemelőrefelé megy a kipufogó