Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Munkanéküli vok még mindíg, vazze... tegnap este xarul éreztem magam, hát berúgtam. Most meg a másnaposság elkerülése érdekében pukkantottam egy sert
Nekem 1994-1998 között volt trémobilos előfizetésem... Az első telefonom (Ericsson 198) többe került, mint az első autóm (Golf I)... aztán kölcsönadtam valakinek a simet, akinek nem kellett volna... a srác 9 (kilenc) hónapig használta és semmit se fizetett rá... végül nekem kellett. De kérdezem: mi a faxért nem lehetett előbb letiltani, buzi vesztelesek, mi?

Bár a többi szolgáltató se sokkal jobb. A kis egyéni előfizetőket, mint mi, huszonnyolc méterről xarják le...
na tényleg lépek mert beizzad a gyerek
akkor majd lehet összefutunk remélem
na lépek oviba ....pá

mi van nikk veled... te nem dolgozol ? szokatléan hogy ilyenkor erre vagy....vagy ilyen jó a mobilnet ?
Szewa Zoozee,igen de a Szilvesztert otthon töltöm!
ja tegnap felmerült a trémobilos mobilnet csak elfelejtettem rá válaszolni egy éve van nekem olyan szarom.....összefoglalva szűken csak annyit tudnék mondani , hogy ritka egy fasszopó cég ez a t-mobil.....basszák meg a mobilnetjüket....nagyon leszoptam velük és igazságtalanul.....

115 ezernél tartunk .....mert nem adtam vissza a saját stickemet nekik mert fél évig náluk volt szervízben és azthitték elmenekültem azért nem netezewk....ja és közbe jöttek a forgalomról szóló számlák ...igaz nem nekem csak maguknak ....engem meg se szólítottak....aztán cirkuszolni kezdtem....mindjárt gyorsan adtak egy új sticket ......de ki kéne fizetnem ezeket a rablókat a kötbérjeikkel együtt....igazi tartozásom a hátralevő hűségnyilatkozatos hónapok alapdíjai lennének...azaz alapdíj 18000 ft de ez is valahogy náluk 35600 ft....
különben ezen még náluk a végrehajtási csoportnál is röhögtek....

vicc ez mobilnet...
átmegyek valahova máshova.....
ja és tudták a telószámom oda nem írtak volna egy szaros sms-t , hogy mi van velem....

úgyhogy innen üzenem , ne erőltesse senki ezeket a patkányokat ha nem kell baj......
ja és szopjanak le .....
Reggelt
szia atis ...rég láttalak...mi van veled ? külföld ? remélem jól megy sorod
morGGen de szép az idő.....lehet menni endurózni
meg lehet csinálni úgy,hogy mindkét helyről kezelhető legyen a hácsó fék,nem kell más hozzá csak egy elosztó amilyet a nagy elől 2 tárcsás gépeken van!
MorGGen gázos népek!E
szia ferozzo....mizu veled ? jössz endurózni felénk ?
na csaknem bírok aludni ...meg hamar elmentem
Else hiszem, egy láthatatlan fantom legenda... Mosmá csak nem tűnsz el, mint a témobil télerő?!... Namaj hónap...
Kissé elcsesztem egy balos fordulót... a kipu meg behorpadt...
Ugyanmá... múltkor én simán odacsaptam egy fához
rezó áttervezés elég meredek dolog
az én elképzelésem az hogy jobbos hűtő leugrik és a rezo teljesen máshol lessz elfűzve , utána csináltatok egy jobbos hűtöt ami alacsonyabb ,de hátra felé vastagabb, igy megmarad ugyan annyi hűtöfelűlet.
Aztaaaa.....

Ilyeneket jó megverni egy tizenéves RMX-szel....
csácsá

én is léptem
jó8!
most viszont elmentem aludnyi, csáá.