Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttam ezeket amit belinkelgettetek védőket erzbergben élőben is volt egy két nagy kartervédős kétütemű...ott láttam először ilyen nagy mindentvédő burkot ...azthittem rosszul látok
ezek nem olyanok nekik csak gyári cucc jó...igaz menni nem tudnak vele...

egy hónapja összetettem egy 530 exc sixdays irgumburgom powerpartsból minden egymilláért műmájer gépet és mikor vitte el cseszkó gyerek mondom neki ki kéne próbálni mizu ...mondta próbáljam én ki az ő vatta új lovát..

vicc...szerintem csak tavasszal fog vele menni....
katasztrófa mennyi a marha
most olyan projekten agyalok hogy abszolult sérűlésmentessé tegyem a rezot, kezd kialakulni fejben a dolog, holnap jön a flex 1 milis korongal, és belevágok a dologba,
hétvégém sajnos foglalt, kutyázni megyek, meg szegény is vagyok, deha meggazdagszom megyek,
Ezért utálom ezt a weboldalt, amikor szarrá van hullva a vasam
mellesleg ha valaki megvette a rekluse kuplungot utána már csak egy hosszu fém fékcső kell hogy felvidd a hátsoféket kormányra.
ja holnap pont menet van erdőbe mint a disznó......olyan sárosak lehetünk....de por az nem lesz
inkább aztat mesélje el kend mikor téved erre
530 ajro egy rekluse, meg a dual fék hozzá további 250 ájro,
Nyami. . .
a váltás mindenesetben a váltókar mozdításával történik....

a kuplung az a tengelykapcsoló.....szét- és összekapcsolja a motort a váltótól..

hinson az egy normális kuplung jó anyagból......

a rekluse az meg az automata kuplung mire leesik a fordulat akkor behúzza helyetted ....ha húzol gázt akkor összezár a kuplung ...

a nyitási és zárási időket rugókkal és golyókkallehet finomhangolni..
És ez a Hinson miben tud többet a gyárinál?
Perspektivikusnak hangzik... ezek alapján én már ingyen vedelnék... vagy fizetnének is érte
veszprémbe van azthittem italtőzsde
egy kocsma végülis de az árak a tőzsde mozgása szerint mennek (minnél több fogy annál olcsóbb)
Nembaj, akkor ne vágd le a ló fejét... és azért majd találunk valami ivási lehetőséget így év vége felé közeledve
azért nemvagyok Keresztapa, hogy mindenre tudjak választ
Na de nem úgy ám... valami legális piti tolvajlásra gondolok... ami senkinek se árt,csak nekem
csak pisztoly meg egy harisnya kell
és kell keresni italszállító kamiont
Babetta
most a rekluse kuplung nem arra való, hogy ne fulladjon le a motor?
vagy az a hinson kuplung mirejó?
váltás, akkor hogyan történik?
Nagy májer vagy Te... és sert nem lehet így szerezni valahogyan? Valami hosszú szívószállal?
köszi drága vagy át adom
jobbra kanyarnál nem lehet rosz ha a kormányo van
hát mert sokan levetetik a kuplungot a kormányról és annak a helyére megy a hátsó fék..és lábnál nincs semmi
egyszer próbáld ki olyan mintha sose motoroztál volna...