Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen van már,azthiszem a hászki új 450 amelyiknek elforgatták a motort 45 fokkal...
Meg minden felfelében leégne a tokod, ha mexorítanáda hűtőt
Mi ez a csálészemű BMW itt a fenti hirdetében? Valami brutál ronda... kéne nekik egy talján formatervező
de ez nem azt jelenti hogy nem érdemes megprobálni,legfelyebb venned kell egy gyári rezot a visszaalakitáshoz!én inkább a haspáncélt probálnám megcsinálni és kiprobálni elöbb.
ha rajtam mulna és lenne rá egy kis lovém akkor tényleg radikálisan áttervezném a mai terepmotorokat, a tank helyén lennének a hűtők, meg a légszűrő, a légszűröház helyén pedig a tank..

egyböl vékonyabbak lennének 15-20 centivel, hűtösérűlés nulla, tank lent a légszűröház helyén rögtön lent van kilenc kilo suly, stb...

mert egy zseni vagyok azért.
A kanyarulatok megváltoztatása is hozzájárul a gázlengés megváltozásához...
Múltkor én is odacsaptam, be is horpadt rendesen...
a kx 500-on is két gumibak volt elöl..
ha nem kell három naponta rezot visszahajtanom a buzi farönkök miatt akkor tuttira jo lessz.

inkább a hűtö kérdést kell majd jol megoldani... szerintem.
a gázlengés szabályozását a diffuzor-konfuzor kupja szabályozza, az hogy utána merre van elfűzve az már teljesen tök mindeggy,,,

de minden épitö kritikát és tanácsot elfogadok.

az van még ötletben hogy elöl nem 1, hanem két gumibak fogja majd oda a vázhoz.
Azért majd írd meg, ha van eredmény... a GG 300 nekem is szimpi
Ronis,nem bisztos hogy a várt eredményt kapod majd!igy megváltozik a gázlengésed és lehet,hogy fuldokolni fog a motorod
Hm... és ez jó lesz? Naon ráérsz, úgy tűnik
rezo projekt van ezerrel ,átszabom a 2t-t ilyenröl--- valami ilyesmire...
Szewa Ronis

Mizujs kétüteműleg? Az enyém épp döglődik... kéne rá kis pízt tolni... de nem a családi pótlékot....
szeva nikk
komoly méretezés
nem tervezem hogy magát a rezot áttervezzem, tehát a méretei , konfuzor-közép rész-diffuzor, nem változnak ,csak teljesen máshol lessz elfűzve,

a lényeg azon van hogy alul a legkevésbé logjon le a farönkök miatt, és oldalt se álljon ki annyira mint egy hurka töltö.

kb ugy mint azon a régi kawás képen amit beraktál
Az se rossz... csak éppen nincs minden hozzávaló idehaza. Tea terén xarul állunk
morgen Bélák..
...azthiszem én maradok a rumos teánál(egy ujnyi rum és egy tea ,hosszúságba a rum keresztbe tea)
Helló. Egy sört esetleg?
Reggggelt.
Nemtom... Fexik meg sápadt... mindjárt megy vele a mama a dokihoz...
Gyerek jobban van?