Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fiatal alkesz vagy, kibírod!
Mer mindig csak a nők meg az ivás...
Re GG elt Aludtam vagy 3-3,5 órát
Állat! ! ! ! ! !
Mit iszol/szívsz? Mert abból kérek én is!
amugy visszatérve a tegnapi felvezető körös ötletemhez ,az éjjel megálmodtam hogy ezt le is irom egy emilben az osztrák szervezöknek,

az lenne a verseny, cime : ERZBERG PLUSSZ FELVEZETÖKÖR.

annyi hűjeségre kaphatok az osztrákok miért pont ez ne jönne be,

a lényeg az hogy a verseny mint tudjuk pont délben indul, és délután négykor a bányakűrt zárja le,

NA ez a felvezetö körös dolog hajnali 4-kor indulna, és és 11 orakor fujnák le ,szintén a bánya kűrtel, aki ahol tart ki kell jönnie a pályárol , aki végig csinálta az érkezési sorrendben az első sorbol indulna a délben kezdödő nagy versenyen,
aki a felvezető köröst választaná annak nem kellene qvalifikácios idöt futni a többi sok százzal, hanem csak oda áll hajnali négykor és gooo, és ha beér akkor az elsö sorbol indulhat

elönyei : ha a felvezetős verzion lenne vagy 200 indulo akkor a pálya nyomvonal legalább a feléig rendesen széjjel lenne baszva, ami az első osztályosoknak is jo nagy szopás lenne a rendes rajtnál,

tele lenne a plya mindenhol elhagyott KTM motorokkal és alkatrészekkel, ha valami bajod van tiz méteren belűl találnál egy donor motort amiröl átrakod a cuccost és mehetsz tovább ,,,
warning,: ottfelejtett motorosokrol a csizmát lehuzni nem ér,, vagy de,
ez igaz,
jo reggelt,
Jó csütörtök/péntek reggelt.
'GGelt...
Hidd el jobban ismerem én már ennél a bálintot hogy most tünt volna fel
Baszki, neked ez csak most tűnt fel?

Őrült vagy te hallode
aki tuléli a felvezető kört rajthoz állhat, ha van még kedve mégegyszer végig menni ugyan azon,,

persze rögtön a felvezetö után kezdödne a rajt..

csinálnék én nekik olyan rodeot....
holnap szolok a Havrinak adja meg a Cyril Despres számát egy kis tréningre...

amugy mekkora poén lenne ,ha rendeznének egy olyan Erzberg rodeot amin lenne felvezető kör,,,

vajon hányan állnának utána a rajthoz,?
Mekkora egy getzi vagyol...

jahh hallod én már vagy 8 éve beleéltem magam a Claudia Shiffer-be, de folyton felébredek,
jajajajjjj kihagytam hogy a két qvalifikácios futamon is meg kell futnod a tutti idöt,,,

mivel 500-an juthatnak be az 1200-1300 nevezöböl,és 50-es sorokban rajtolnak , ezért ha valamit akarsz elérni akkor jo lenne az első 3 sor valamelyikébe bekerűlni, mert utána megtelnek a falak a sok bénázoval,,

ja és jo sok segitö is kell a kritikus helyekre,aki felhuz, meg persze nem kicsi helyismeret, mivel nincs felvezető kör,
ÉN ebbe már 2 éve beleéltem magam de most nagyon szeretném
Sáámi gond
jol van ifju padavan, nemsokára lemegyűnk Gabeszékhoz romcsiba, majd ott gyakorolhatsz kis feljározást,,,

utána szorozd meg majd ugyan azt több száz induloval, akik fel-le mennek agyatlanul minden feljáron,

sporoljál addig jo sok pénzt, elöl hátul mouse, brutális rezo védő, haspáncél, és sok lové hogy ujjra tudd épiteni majd a verdát, a végén.

és majdnem elfelejtettem mondani hogy az egész versenyre lessz összesen 4 orád.
Szerintem? Őőő hát akkor amikor a Törpi utánna rögtön fel fog ébredni.
Első randi?