Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

voltam tegnap a motoros tanyán...hát ha 3000 motor nem is volt, 4-500 biztosan...bent nem fényképeztem, ez csak a bejárat...
Na elmegyek felásom nagyiéknak a krumpi főldet csőcső majd est RE.
7510FT a KTM ben ez a légtelenítő kis szar csavar!
KÖszi Mester
most mér mondod, Ádám nem is olyan vén fasz még,,
Ki az a ven fasz melletted?
nekem 15.000 Ft-os olasz nevtelen csizmam volt, 3 evig birta, 2x jarta meg Erdelyt
Tudom. Ha veszek akkor KTM-eset (bár nem tudom az mennyi) de haveromnak az Universalmotoros nagyon engedi ki az olajat.
de van abban is vackabb meg jobb minőségű is, a jobbat vedd meg mert az occso beengedi a vizet ,plussz szétesik semmi perc alatt.
valami olyasmi volt hogy az Alpinestars beperelte az Oxtar-t a hasonlo márkanév és a csillagos logo miatt.
Én is arra gondolok, bár nem tudom mi kerül annyiba azon a kis szaron
vagy vegyél egy olyan légtelenitő szelepet amit Kerkyra mondott ,,kb 5 ezer pénz.
Olcsó a munkaerő
Úgy tudom már nincs is Oxtar márka!Néztem az Auner katalógust és TCX lett a márkanév.Jah igen Romániában csinálják a crosscsizmák 80%-át!Haver rokona ott dolgozik és rengeteg márkát varrnak.
Lehet az lesz.
tekerd ki a másikat is és az alapján csináltass eggyet.
nekem három pár OXTAR tcx pro 2-esem volt,az első két pár egész jol birta,azok még olaszban készűltek ,az utolso egy év alatt gyalázatosan szétesett, abba már az van irva made in romania,
Hát igen a rohadékok mostmár max 1évre terveznek csizmát azt vegyél majd újat ha szétjött.Szarabb anyagok és szarabb illesztések na meg Kína meg Románia.Nekem a 7éves Falco csizmám még mindíg bírja a gyűrődést!Azt még Olaszországban csinálják és marhára bírja!Igaz kényelemben nem a legjobb de be kell törni!
Olyan gondom lenne hogy ma amikor kiengedtem a gázt az első telóból leesett a csavar és nem találtam másfél óráig aztán feladtam. Lehet esetleg kapni valahol ilyen csavart vagy csak a betekerhető teló légtelenítő segíthet?
Alpinestars sem olyan jo már,azt mondják,
azt mondta a Biboldo hogy nem tudtatok felmenni tegnap a hátso falon, a Levi sem,meg te sem,
ááá nincs kedvem ma kimenni oda se, inkább elmegyek kutyázni
Milyen ortopéd lábad van neked
Elpájnsztááárt kő venni