Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez megnyugtat vagy sem, de csend és hullaszag van a plázában. Csak nagy sötét ablakok....üres
Helyes...en most kuporgatok hogy ki tyudjam fizetni a maradekot hogy kesz legyen a gasgas-om...

Mar kerdezoskodom kozbe, fel lehet-e jelenteni a CSB-t, igy 2 ev utan...
Kicsit zavar hogy vettem egy motort, amire meg hipp-hopp ra kell koltenem fel milliot... ...es ez meg barati ar, nagyon, CSB 780.000-et mondott..
Nyugi, találkozunk még
Márciusig van vállalati kölcsönöm, utána elkezdem exportálni magam
na persze...neked csak a szendvics volt fontos...

En is emlekszem, amikor megerkeztel az MZ-vel...nagy por meg minden..mar csak a Vilagok Haboruja, focimzeneje kellett volna...
Én emlékszem...ronis megette a szendvicsemet
Ott mentem utoljára DRZ-vel, a mark.u haverjáéval...lenes meg ideadta volna a 300-at, azt meg elfelejtettem, én hülye
De jo is lenne apam!
Egyebkent a tieden ultem utoljara..emlekszel? amikor voltunk Tbanyan...az sem ma volt...
mehetsz az enyémmel pár kört,
Nono!

En nemcsak beszelek a motorozasrol, mikozben otthon pihen a mocim a garazsban...nekem jelenleg motorom sincsen...
Sziasztok!
Hello Bence!Haverod csak neked hoz olajat vagy esetleg lehet tőle rendelni?
Nekem ennyi volt a suli...ebben már benne van a 2 órás utazgatás is
Re GG elt. MÁV sztrájk NO Suli.
mondja ezt egy fotelkrosszos,
hir még nincs,ha itt lessz szolok,
jo reggelt
ja, persze jo reggelt minden kedves onmagat motorosnak kepzelo, amde nagymama rugos, nyikorgos divanyan playstation-t nyomkodo, fotelkrosszossnak..
Akkor gyere ki, itt allandoan boldog lehetsz...
Én csak ma. A mondeo nem sztrájkol
Az szívás minden vidékinek. . .
A VDSZSZ nem tréfál!
Most mondták a hírekben, hogy áll a vasútforgalom Magyarországon, egy vonat indult Zágrábba (talán), ennyi a BP-i MÁV forgalom...még jó, hogy tegnap feljöttem.
Nem tudom mit szedsz, de hagyd abba!
Re GG elt! Ébresztő, hasatokra süt a nap!

Fasza! Csak ügyesen!
Hajtókarod is volt cserélve ugye? Akkor most már nem kell dédelgetni!
Ha megnézed, a 2010 es modelleket a Racing verzión is a gyári Messico rezó van, csak a hátulja lett lecserélve!
Helló Dome
Benne van már 3 tank benya a GG-be! Eszméletlen jó lett! Voltam vele bakonyba meg a pályánkon is! Nagyon király Megcsináltattam a hátsó dobomat egyenesre! csinált bele a srác uj perforált csövet is hihetetlen jó most a gép :)
ronis van valami hír a membránról?