Helyes...en most kuporgatok hogy ki tyudjam fizetni a maradekot hogy kesz legyen a gasgas-om...
Mar kerdezoskodom kozbe, fel lehet-e jelenteni a CSB-t, igy 2 ev utan...
Kicsit zavar hogy vettem egy motort, amire meg hipp-hopp ra kell koltenem fel milliot... ...es ez meg barati ar, nagyon, CSB 780.000-et mondott..
Én emlékszem...ronis megette a szendvicsemet
Ott mentem utoljára DRZ-vel, a mark.u haverjáéval...lenes meg ideadta volna a 300-at, azt meg elfelejtettem, én hülye
Most mondták a hírekben, hogy áll a vasútforgalom Magyarországon, egy vonat indult Zágrábba (talán), ennyi a BP-i MÁV forgalom...még jó, hogy tegnap feljöttem.
Fasza! Csak ügyesen!
Hajtókarod is volt cserélve ugye? Akkor most már nem kell dédelgetni!
Ha megnézed, a 2010 es modelleket a Racing verzión is a gyári Messico rezó van, csak a hátulja lett lecserélve!
Helló Dome
Benne van már 3 tank benya a GG-be! Eszméletlen jó lett! Voltam vele bakonyba meg a pályánkon is! Nagyon király Megcsináltattam a hátsó dobomat egyenesre! csinált bele a srác uj perforált csövet is hihetetlen jó most a gép :)
Mar kerdezoskodom kozbe, fel lehet-e jelenteni a CSB-t, igy 2 ev utan...
Kicsit zavar hogy vettem egy motort, amire meg hipp-hopp ra kell koltenem fel milliot... ...es ez meg barati ar, nagyon, CSB 780.000-et mondott..
Márciusig van vállalati kölcsönöm, utána elkezdem exportálni magam
En is emlekszem, amikor megerkeztel az MZ-vel...nagy por meg minden..mar csak a Vilagok Haboruja, focimzeneje kellett volna...
Ott mentem utoljára DRZ-vel, a mark.u haverjáéval...lenes meg ideadta volna a 300-at, azt meg elfelejtettem, én hülye
Egyebkent a tieden ultem utoljara..emlekszel? amikor voltunk Tbanyan...az sem ma volt...
En nemcsak beszelek a motorozasrol, mikozben otthon pihen a mocim a garazsban...nekem jelenleg motorom sincsen...
Hello Bence!Haverod csak neked hoz olajat vagy esetleg lehet tőle rendelni?
A VDSZSZ nem tréfál!
Fasza! Csak ügyesen!
Hajtókarod is volt cserélve ugye? Akkor most már nem kell dédelgetni!
Ha megnézed, a 2010 es modelleket a Racing verzión is a gyári Messico rezó van, csak a hátulja lett lecserélve!
Benne van már 3 tank benya a GG-be! Eszméletlen jó lett! Voltam vele bakonyba meg a pályánkon is! Nagyon király Megcsináltattam a hátsó dobomat egyenesre! csinált bele a srác uj perforált csövet is hihetetlen jó most a gép :)