Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

crossgumirol,, de mindeggy Andris ezt te ugysem érted,

bocs,
Latom, O is Travis Pastrana rajongo...Thor szett, Suzuki RM..mi kell meg..de szo, ami szo, szepen fprdul..

Ez nem a mi Oliverunk csak atfestett motorral?
hol,? elöl?
milyen gumirol...
Nekem az mc 4 es van
szeva Andris,

bármily furcsa itt most motorosok beszélgetnek gumirol,,,
jo ez a guma Isti mekkorát fordul vele,
Haha, ha nem tudnam, melyik forumon vagyok, azt hinnem Balint hogy ket no beszelget egy fonogyarban....
Nem kaptam semmit...

Melyikre kulted?

Van valakinek meghivoja a Bithumen-re? Arra emlekszem hogy jo volt...csal sajnos idokozben lejart a tagsagom ott (is)...
Marko Pisti is azzal megy ,Metzeler 6 days extreme a tipusa,

az első gumi mintája hasonlit a michelin s-12-re ,jol néz ki, anyaga is jonak tűnik,
Nekem is az van mos fent! de nem tudom melyik fajta! Eszméletlenül jó a gumi! POnt tegnap dicsértem agyon a többieknek! MEgmondom neked ha lementem melyik fajta az!
azt mondja a Biboldo hogy a metzeler extrém első gumi kurva jo, és 11 ezer az ára, ez jol hangzik kérdés jo is-e,,?
Oksa kimehetünk majd!
Jó reggelt
ki kéne vágni a fenti részben azt a pár kisfát hogy gyorsabb legyen föleg a köves résznél,
faszán összeraktátok a gumit, full keresztbe állt benne a szelep és csak 4 milliméter logott ki belöle, az is keresztbe, nem csoda hogy nem ment rá a pumpa, de igy még a kompresszor se ,,
Mi lesz a mai program májsztró? Első kerekedbe nem ártana már egy uj belső Szegény guumin folt hátán folt van
Halló
morgen,,
neked is
Köszi, szép álmokat!
jó éjt , én is lépek
Na én
Jóccakát mindenkibe!