olyan helyen repedt szét hogy az idiota gyárto valami számomre megfoghatatlan ok miatt a legfontosabb pántot alulrol a második amin a forgo boka rész is van, azt ilyen Z-alakban két darab műanyagbol sűtik össze, és nekem a Z-eggyik szára repedt be kb 5-6 milliméter részen, 1 motorozás után,
ha az idiota egy darabbol tervezi azt a részt akkor sose romlik el,,,,,
Hát az a helyzet hogy ezen neki nem nagyon van haszna úgy hogy csak szívességből hoz nekem is, de azért majd megkérdezem. Csak Liqui Moly-t tud hozni valamennyi kedvezménnyel.
Igen hajtókar is lett cserélve!
Olyan kérdésem lenne az első legyezőknek a gyári matricája mennyibe fájna? Annyira csúnya igy utángyártott fekete idommal. Meg versenyen is kérdezik hogy ez milyen motor honda? Mondom ez GAS GAS Jah meg olyan lenne még hogy darabokra törött az ülésem müanyag alap része! Kiszakadt egyik hátsó fül meg ugy alapból az egész :D Mennyi lenne az ülés müanyag alapja. MEg a tanksapka egésze széthullot ugy ahogy van, A gyolyós szuszogó része már jó ideje ,de most ez a gumis tömitő része is mindig beleesik a benzinbe! Az mibe fájna?
olyan helyen repedt szét hogy az idiota gyárto valami számomre megfoghatatlan ok miatt a legfontosabb pántot alulrol a második amin a forgo boka rész is van, azt ilyen Z-alakban két darab műanyagbol sűtik össze, és nekem a Z-eggyik szára repedt be kb 5-6 milliméter részen, 1 motorozás után,
ha az idiota egy darabbol tervezi azt a részt akkor sose romlik el,,,,,