Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolhatod,

olyan helyen repedt szét hogy az idiota gyárto valami számomre megfoghatatlan ok miatt a legfontosabb pántot alulrol a második amin a forgo boka rész is van, azt ilyen Z-alakban két darab műanyagbol sűtik össze, és nekem a Z-eggyik szára repedt be kb 5-6 milliméter részen, 1 motorozás után,

ha az idiota egy darabbol tervezi azt a részt akkor sose romlik el,,,,,
Bányába nincs kedved ma tevékenykedni?
holnap elmegyek Antal Tomihoz felprobálom a másik legendásan szupernek mondott csizmát a SIDI CROSSFIRE-t,,,
Azta picsa! Gondolom vissza viszed nem?
széjjel basz az ideg, egy lightes bakonyi motorozás után elrepedt a hiper-szupernek kikiáltott Gaerne sg 12-es csizmám, mekkora egy fos,!

arrol nem is beszélve hogy szarrá törte a jobbos bokám feletti részt, ennyit a legendásnak mondott dolgokrol.
Mivan veled bakonyi betyár? Hallom a drága csimma se birja
100 millio,
http://www.formula3000.hu/shop... MI ezt használjuk! Egyik haver mindig rendel 2 kartonnal azt itt a környéken mindeki ilyennel megy!
http://www.formula3000.hu/ Innen rendeljetek olajat!
Oké ha nem tud nem gond.Csak gondoltam megkérdem!Egyébként Liqui Moly ra gondoltam én is méghozzá erre!
http://www.olajshop.hu/termeke...
Mondom én!
Hát az a helyzet hogy ezen neki nem nagyon van haszna úgy hogy csak szívességből hoz nekem is, de azért majd megkérdezem. Csak Liqui Moly-t tud hozni valamennyi kedvezménnyel.
Ez teccik A palotaiak is megszólalnak multkor.... Bálint az ifju Padavanod ugyanolyan őrült mind te
Látszik hogy a Bálint tanítványa vagy, semmire nem tudsz vigyázni Te se...
Igen hajtókar is lett cserélve!
Olyan kérdésem lenne az első legyezőknek a gyári matricája mennyibe fájna? Annyira csúnya igy utángyártott fekete idommal. Meg versenyen is kérdezik hogy ez milyen motor honda? Mondom ez GAS GAS Jah meg olyan lenne még hogy darabokra törött az ülésem müanyag alap része! Kiszakadt egyik hátsó fül meg ugy alapból az egész :D Mennyi lenne az ülés müanyag alapja. MEg a tanksapka egésze széthullot ugy ahogy van, A gyolyós szuszogó része már jó ideje ,de most ez a gumis tömitő része is mindig beleesik a benzinbe! Az mibe fájna?
Inkább civil melóra gondoltam volna...de azt se tudom hogy egyáltalán milyen szabályok vonatkoznak a polgári fegyvertartásra nálatok...
Mar meg is van szervezve...

de azert kiskacsas uszogumit hozz magaddal...meg neoprem ruhat...hideg a tenger ilyenkor..
Megkaptam, bocsanat, me nem nagyon volt idom valaszolni..
Nem tudom hogy tudsz-e vele kezdeni valamit...

katonasagnal en is voltam, elkuldtek hogy hivjak fel valami buzi hulye telefonszamot...szoval nem nagyon foglalkoztak velem.

rendorseg emg...ne is beszeljunk rola..balfaszok gyulekezete...kocsikat orrba-szajba ellenorzik, de ha baj van, ki sem merik dugni az orrukat...

Raadasul 5 evet le kellene huznosd az utcan...ja, es allampolgar kell hogy legyel elvileg...
sajnos nem nagyon nyugtat meg...most keresek jo ugyvedet..vagy tobbet
Csak le kéne szólni Brestbe, hogy kezdjék el túrni az ugratót. Tedd már meg légyszi, te beszélsz franciául. Ti meg készítsétek az érkezőt
Juteszmbe, Andris, amit múltkor küldtem, másodjára megkaptad?
Nem inkább ez?
Ja, akkor majd tavasszal kimegyek a GG-vel