Igen olcsón jutott hozzá a srác.
Kérdezte, hogy mennyire kell majd zsebbe nyúlnia szerviz ügyileg.
Mondtam, hogy ezeknél a motoroknál a határ a csillagos ég.
balmenetes cuccra most nincs pénzem, megpróbálom visszafele jobbmenettel. szerintem jobb is lesz úgy,mert nem kell végigtekernem az alu menetbe a törött véget,lehet megölné a menetet, az mégjobban fájna.
hát ja,csak nem elég költséghatékony azon filóztam hogy fúrok bele előröl 4-es vagy 6-os sima jobmenetet de nem végig,beletekerem a csavart, megakad mert ugye nem fúrtam végig a menetet, azt ha mákom van elvileg visszafele ki kéne tekeredjen...
poénos, , de ahogy már irták is nem az űzemanyag fogyott ki mert akkor nem járna a motor, és nem menne a hidraulika sem, inkább a hajtással van valami baj,,
meg látni a videon hogy a hang ugyan az van alá játsza ,nem huzza a kanalat az aszfalton, hanem felemeli ha huzná, akkor rögtön megállna a gurulásban a verda,
jah külön olajozás
Kérdezte, hogy mennyire kell majd zsebbe nyúlnia szerviz ügyileg.
Mondtam, hogy ezeknél a motoroknál a határ a csillagos ég.
Nem hitte el szerintem. . .
akkor tudom hova adta el a régi tulaja a Pegasot
Tudom hova adtátok el a Pegasot
És az ima!
Egy próbát megér. . .
fúrsz bele egy lukat és veszel skf be csavarkihajtó szettet és azzal simán ki fog jönni(balmenetvágó)
Következő baleset történt, hogyantudnám legegyszerűbben
kitekerni a beszakadt csavart?
Előre is kösz az ötleteket!
meg látni a videon hogy a hang ugyan az van alá játsza ,nem huzza a kanalat az aszfalton, hanem felemeli ha huzná, akkor rögtön megállna a gurulásban a verda,
amugy poénos ,