Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt inkább én kérdezhetném a hugiddal kapcsolatban...
Merre vagytok huligánok?
ma mondta, hogy el akarja vinni szerelőhöz merthogy powert akart bele meg mit mondott
jah külön olajozás
Igen olcsón jutott hozzá a srác.
Kérdezte, hogy mennyire kell majd zsebbe nyúlnia szerviz ügyileg.
Mondtam, hogy ezeknél a motoroknál a határ a csillagos ég.

Nem hitte el szerintem. . .
jaah
akkor tudom hova adta el a régi tulaja a Pegasot
Nem mi adtuk el, hanem a régi tulaj.
olyan balmenetes szett 2000 valahányszáz ft legyen 3000 sztemnem sok érte és iylen helyzet lesz még sokszor úgyhogy nemhiába vennél szerintem
hellotok
Tudom hova adtátok el a Pegasot
balmenetes cuccra most nincs pénzem, megpróbálom visszafele jobbmenettel. szerintem jobb is lesz úgy,mert nem kell végigtekernem az alu menetbe a törött véget,lehet megölné a menetet, az mégjobban fájna.
Akkor marad a balmenet.

És az ima!
azt kihagynám! elég drága lehet egy ilyen kifli!
Nitroglicerin?
sajnos nem, 3 menet van kint...
Azsem hülyeség vagy 1 csavart.
A kilógó oldalra tudsz hegeszteni anyát?

Egy próbát megér. . .
3,2-essel kezdem,abba 4es menet,remélem elég lesz..
Szia(sztok)Ugy is jó ha kisfuróval furod és ha szerencsédvan már furáskor a melegedéskor megindul kifelé
csak nem látom kristálytisztán mennyire roncsolódott a csavar, nehogy szétkúrja az aluba a menetet
1 próbát megér
hát ja,csak nem elég költséghatékony azon filóztam hogy fúrok bele előröl 4-es vagy 6-os sima jobmenetet de nem végig,beletekerem a csavart, megakad mert ugye nem fúrtam végig a menetet, azt ha mákom van elvileg visszafele ki kéne tekeredjen...
szép nekem 2csavar is szar volt
fúrsz bele egy lukat és veszel skf be csavarkihajtó szettet és azzal simán ki fog jönni(balmenetvágó)
Üdv!
Következő baleset történt, hogyantudnám legegyszerűbben
kitekerni a beszakadt csavart?
Előre is kösz az ötleteket!
poénos, , de ahogy már irták is nem az űzemanyag fogyott ki mert akkor nem járna a motor, és nem menne a hidraulika sem, inkább a hajtással van valami baj,,

meg látni a videon hogy a hang ugyan az van alá játsza ,nem huzza a kanalat az aszfalton, hanem felemeli ha huzná, akkor rögtön megállna a gurulásban a verda,

amugy poénos ,
Re GG elt