Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de persze az se jön be mindig
tudod, ebben a korban már csak az ember az orvosban hisz
Szegénykém
De megérdemled, amiért nem hallgattál rám
én is ,és ráadásul ,még kaptam szurit a seg,,,, is
ha esetleg van valakinek egyéb ötlete szeretettel várom!
2-3 agyas
aha, jó 5let! köszi! lehet így lesz! de ha ez nem jön be akkor lehet marad az ütlegelés... csak attól félek hogy a kiflibe elkúrálom a menetet.
Látod, ahelyett hogy hagytad volna magad beoltani Tuti jobban lennél

Azért remélem ilyen drága bogyótól marha gyorsan meggyógyulsz ám...
Kisebb nem volt?
Ugyanúgy, ahogy akarod csinálni:
M4 megfúr és M4 beleteker menetragasztózva. Kötés után kitekered és így nem kell a beleszorítással szívni.

Persze én mindig a bites megoldást ajánlom, nekem mindig bejön
Döme
találtam pár képet az előbb
olyat szedtem énis mikoplazmára, két kúra
hmmmmm még nem , ma voltam 2,-szor orvosnál , még feküdni,feküdni, de legalább kaptam gyógyszert 5-szemet ,5000-ért szép mi?
túlfúrás, a cél az,hogy megakadjon a csavar szóval... amugy tök ráérek mer 4 hét múlva kell kontrollra mennem azt a ragasztós témát hogy gondolod?
Azta...gól bakter
Mert az enyém egyszerűbb Kimarad a menetfúrós rész. Zsákfuratba egyébként is grízesebb a menetfúrás, mert túl kell fúrnod annyival, hogy elférjen a menetfúró eleje.
Persze ez is jó megoldás, de én megszorítás helyett inkább a ragasztót ajánlanám.
A külön olajozást hagyja a fenébe!
a POWER SEM LESZ EGYSZERŰ. . .
De minek ütlegeljem ha (talán) ki tudom tekerni?
Szia nyanya...de akkor most már jobban vagy?
sziasztok ! előkerültem,az ágy magához húzott talán megmaradok , rohadt vírus , ügyelet stb,
Nem lehetne inkább hogy szétlőném?
Szerintem a legjobb megoldás belefúrni 4-5 mm mélyen és ha meg tudod támasztani hátuldól, beleütni torx vagy imbusz bitet.

A mérnök diadala
Pont ez az én bajom! Ha már se a 100éves banya (tényleg, hova lett? ) se a lányai nem hagyják magukat beoltani, legalább a hugidat hagy...
Nem tudom, hogy ő merre van...de szerencsére jó messze tőled