Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olcsóbban szereztem mint a motorba valót egy ismerőstől aki a Liqui Molynál dolgozik. Úgy volt hogy sima motorba valót hoz de olyan nem volt és gondolta ez is jó mivel ez is nagy teljesítményű.
Jóni jó, csak vagy 2-3x annyiba is kerül mint a motorba való...
Sziasztok. Ismét lenne egy "olajkérdés" Full szintetikus gokart olaj szerintetek jó 2T krosszmotorba? Szerintem tuti mert egy komolyabb go kart forog 23 ezret a krosszmotor meg vagy 11 ezret. Válaszotokat köszönöm.
Majdnem, mint az FMX
Ja, köszi tudom. Úgy volt hogy kimegyek, de lehet hogy el leszek utazva
Én ki szoktam járni az ojjektumhoz, házunktól kb 3 perc.
itt lakoznak a szervezők, de már régen döglött az oldal. Verseny évek óta nem volt, a pálya elhanyagolt.
A könnyen/olcsón fenntartható kategória.
Ja...a megbízható 4ütemű
Neked írom illetve a többieknek is akit érdekel Fóton Enduro verseny lesz 25-én 10órától! Vki hallott róla eddig vagy tudjátok mien szokott lenni?
Süti az a hengerfej
Klubos kollégák múlt hétvégi túrácskája:
http://www.youtube.com/watch?v...
Ha egyszer ennyi szó van róla?!?
Röviden, tömören...GD
Annyit hogy a GG az egyik cég amelyik még mindig gyárt 2T (krossz)motorokat.
aki tud angolul és kurvára unatkozik lefordíthaná hogy mit írnak a gas gas ról
http://twostrokemotocross.com/...
Jóccaka...
Az előbb aszontad hogy alszik melletted valaki...úgy hogy oltsalak?!?
szió ,megyek is alukálni , izzzzadni jó éjt
hát csak beoltani engem ,mert nagyon beteg vagyok de most komolyan , tiszta láz , torok , és mindenem fáj ,azt hiszem ebből orvos lesz
Most mit kacsingatol ...hiába a hárem ha mindegyik foglalt
Így kit fogok beoltani?!?
hmmmmmm
igen , Vikitől , és hayalány miatt ők a barátnőmék ,
Halihó
Hát halljátok mondhatom eddigi legjobb motorozásom volt a mai Ez az osztrák banda egy annyira egy közvetlen barátságos baráti társaság volt Hihetetlen jó volt velük motorozni! Na és nem mellesleg angolul beszélgetni Komolyan mondom jó érzés volt hogy nem kell magyarul beszélni Bár az elején még eléggé félénken beszéltem velük de aztán tetszett
Megkérdezhetem, hogy hogy keveredtél ide a fórumra? Nem azért mert baj, csak érdekel