Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csok drága, megsérűlt a kicsi autokád, gyere hajtsd ide a vállamra a fejed, megvigasztallak,
Nekem is jó lenne egy olyan 300-as EXC Az 525-el meg járnék fagyizni De ne álmodozzunk hanem menjünk csapatni azzal ami van!
én nem csak a garázsba. Ha csak úgy adnák, betolnám a hálószobába is......
szió
köszi gyere , úgy is nagyon ki vagyok , ráadásul ,kurvára fáj a torkom ,meg a fejem is
amugy a mai osztrák csapat legvérprofibb tagja egy 2009-es PORTUGÁL SIX DAYS 300 EXC-vel volt, az se egy szar masina, elfogadnám ide a garázsba,
ezért van 300 EC-m
Igen, GG.
Nambotin 300 EC -vel megy.
leszarom az összes műzöldet ,szétkapratom a fejét és átmegyek rajta 3. teli gázon
gasgas?
mondd csak meg nekik,,,,,a jó kúrva anyjukat
rozaszinű italjet,?
az összes műzöld szopjon le, képmutato pénzéhes csűrhe.
Sziasztok Gazgazosok,

Na milyen motorral nyerték meg ma a "hatnapos"-t? Naaaa?
amilyet a kuton kapni, inkább az olajra költsél amit bele raksz,
dejol ment ez a mai osztrák motoros csapat a homok bányában,
volt három csávo akin látszott hogy benn van a kezűkben pár erzberg,meg romaniacs, nem szarral gurigáztak,

csupa 1. osztályos rajtszámok, ujj 300 exc-k
És mit csinálnak a ződek?Le kell őket szarni!Itt is próbálkoznak mindíg de nem nagyon tudnak ellenünk tenni semmit!És mivel sok lovas jár az erdőben ezért nem mernek csapdát se állítani nekünk.
nembaj
Az nem oktánszám
gázolaj
amúgymeg 95 ös
Gondolom 95-ös.
dízel!
hát jah itt király a talaj
de viszont vannak ződek is
egyik hegygerincen állt is egy terepjáró...
hali
azt szeretném megtudni hogy milyen oktámszámú benzin kell cr 250hez
Pedig Kiscsukáék felé rengeteg a terepmotoros Legalábbis amikor arra jártunk nagyon sokan küldték neki.Elég ratyi az idő,ilyenkor a kedvem elmegy mindentől.Viszont a talaj most kurvajó!