Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon komolyat mentem
Crosspályán megugrottam a célugrót... aztán kiakadt a gáz és beleharaptam a földbe

Ez egy másik tank, a nagy vízen túlról jött (köszönet érte "Dr. Enduro" Iván klubtársamnak ), ráadásul 11 literes (ez csak most derült ki mikor ideért)
na végre akarom mondani gratulálok
mi lesz Bugic jutalma?
zsír
csak az a plüss szar nem kéne az elejére
Végre beindíthatod a temetkezési vállalkozásodat

kuldhettek hozza szamitogepet is!
azt ne mond, hogy a tied
homoparty?

Látom Bandi,asszony elfelejtett kivinni neked egy magyarnyelvű billentyűzetet.Sebaj összedobjuk a pénzt fórumon azt kipóstázunk neked egyet
..sejtettem...de nem mertem mondani...
éppen a seggét markolja, nem látod,?
Suyti, jobb kezed hol van?
Zoozee!

Sutyerák nemhasonlít Huskyra?
szerintem énis kicsit kimegyek

Bocsi Döme
japánban mennék el egy ilyenbe, asszem rosszul lennék a sok motortol,
voltam én is németországban ilyen helyen ,utolso valagam vége falu,abban egy hatalmas épűlet komplexum, ismerősőm mondta hogy nézzűk meg érdemes,

bementűnk,mondom jol van hűje ez alig van itt motor, rákérdeztűnk hol van a használt cucc, pali intett lent a mélygarázsban,

lementűnk egy akkora mélygarázsba mint amilyen a plázák alatt van csak, de komolyan alig láttad hol a vége, és ebböl két szint volt lefelé,

anyád! annyi motor volt ott mint állat!
fogok!

Igen, a faszi aukciokrol ,angliabol, USA-bol hozza a motorokat, mindenfele tipus + vannak ruhak is, felszerelesek...kb olyan, mint egy nagy kereskedes/bonto...
pl. izgalmas fűlek,,,?
Fényképezzé' wazze! Amúgy mi az valami über méretű használtmotor-kereskedés?
szeva Balint!

ma delutan megyek egy kozeli tanyara/farmra, ahol tobb mint 3000 motor van, korbenezek kicsit....