Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az emelőbakod megy az olajkimérős korsómhoz

cserélünk?
látom készűlsz az erzbergre,
jaah
akkor sutyi ötlete
Jó reGGelt

Tegnap felújitottam a motoremelő bakomat Figyeljetek
A többi részét meg Alien melegíti hajszárítóval, Te meg hegeszted
szeva sutyi,
de a hegesztéstöl nem fog az egész egyenlö mértékben átmelegedni,,,,
Re GG elt!
jóreggelt
bocshogy belebeszélek
deha egy ilyen esemény után berakod olajba akkor az nem hatásos?
lenes hilfe, !

tegnap a ful takony felázottbana homokbányás pálya legtávolabbi erdei részén letört a berugokarom mikor egy lefulladás után be akartam rugni, ugy kellett kitolnom az erdő mélyéröl,,

ott tört le ahol azok a könnyitő furatok vannak rajta a legalsonál, kérdés, : összehegesztjűk meg a többi lukat is behegesztjűk specko C-45 -höz valo pálcával, myilván attol ki fog lágyulni, de ha jol tudom van olyan hökezelési eljárás amivel visszalágyitják a C-45-öt és utána ujjra edzik,,,

szerinted,?
jo reggelt,

Dani látom folyamatosan csajozol,
Szép álmokat!
Simán ...dehogy fáj, hát nem tudtad hogy azért pici és puha hogy ne fájjon?
megyek alukálni jó éjt
de hát tata ,hogy lehet a 2-őt össze hasonlítani fül nekem trófea, az oltás meg fáj
Ha oltás nem kellett, akkor fül se kelljen
naaa te irigy kutya ,
1-et se adok
csak 1-et - 2-van nem?
A fülemre még szükségem lehet
na szégyeld magad , hajvágásra, vagy, fülvágásra nem jössz , de beoltani jöttél volna
Nem miattam hiúsult meg az átadás..de majd hétfőn újra írok, hogy mire jutottunk velük!
Most nyírtam le a hajamat egy órája
hát ez a szokás szünt meg hogy a dupláját kell visszafizetni vagy ha te hibádbol hiusul meg akkor bukod a foglalót!ez pénzügyileg csalás lenne,a semmit nem lehet kifizetni!ezalol csk a kötbér kivétel amit szerződésben ügyvéd ellenjegyez!csak hogy tudd mielött elkezdesz ott hadakozni.
nem jössz ,hogy te legyél?