Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, nem is érdekel, nem is ismertük csak megkért....aztán, ha Balotán vagy miért nem szólsz rám? Megnézhetted volna a Gas Gas-t, vagyis, ha működne 30/6044334 ez a számom.
Múlt héten ott dolgoztunk Balotán.
És akkor hogy felelt meg a felvételnél?
Apa is ezt mondta, tavaly nyáron volt olyan, hogy csávó jött a nagy nyergessel és megkérte apát, hogy álljon már rá a rámpára, mert tegnap jött meg a jogsija és még nem ért hozzá
Hát elkezdeni a leggnehezebb azt az egy helyet nehéz megtalálni ahol azt mondják oké próba.
Tibi te nem mész kamionyoznyi?
Hát MAN-on tanultam vezetni, meg nekünk is van egy, de egyelőre az iskolára koncentrálok, mint a táborban...majd, ha fél év után rájövök, hogy ez nem nekem való esetleg nézek valami munkát, de kétlem, hogy zöldfülűt beleültetnek egy kamionba. Tavaly nyáron mondjuk 5ezer körül vezettem egy ponyvás Nissan Cabstarral, de hát az lófing...ennél több rutin kellene.
Hello
értem én.....
De nem ütközöt semmivel vízen?
Ja ja sikerült ma .El is mentünk a biztositójához kb kedden kárszakértő.
Jó lenne Tibikém, jó lenne!

Haver ezeket a hajókat, yacht-okat szereli..megpróbálom megkérni hogy ha lehetőség van rá, kanyarítsunk az egyikkel egyet...tényleg jó lenne...

Az a kocsi meg a szolgálati autó,azzal szokta húzni a hajókat...monda hogy multkor necces volt, eldurrant az egyik fékcső...
Gratula Sutyi. Milyen MAN-os manus leszel ?
Értem én, csak, ha már annyira motort akar valaki venni, akkor itt az enyém, mert kéne már valami nagyobbat beújítani, csak így nem tudok
Estét!
Fejlemények a baleset kapcsán? Sikerült meggyözni a tagot?
Hello hello mindenki.
Ok Dávid, de ez 300-as...már ne sértődj meg, nem azért mondom...
Például az enyém 700 ért lehet vinni, most költöttem rá 70 ezret, meg valószínű a jövő héten még egy 30-40-et rápattintok...
Bocsi Andriska amit néztem az 2004 es
ja,tudom hogy szétkapta...azt mondta hogy mégegyszer...reméli most már jó lesz
Láttam!Megint szétkapta valamiért mert meszorult vagy mi de nem tudom pontosan!
Szerintem ez a gis gas sem 1 nagy üzlet mert 700 ért van itt rendszámos forgalmis!
Te láttad máma a motoromat?
Andriska azzal a kis hajocskával kerülj 1et az kircsi lehet