Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva,

nah szóval

jó reggelit
szasztok mki
asszem csinálok egy fincsi szalonnás rántottát,
jo reggelt szépség, csok a mindenhová,
nem véletlen volt világ bajnok,
a szám is nyitva maradt a hűledezéstöl amilyen figurákat művelt,
Jó reggelt.
Hát igen elég durva amit csinál
netudd meg vertem is a fejem a falba,hogy nem motorozni mentem hanem bámulni egész nap,

de a repűlös bemutato Besenyei Pétertöl az megérte, kurvára tud a csávo, iszonyatosan nem volt ott fizika orákon, szerintem az összeset elbliccelte a suliban, és baszik a fizikára
voltam ,de ki se vettem a motort, három motor motorozgatott, nap végére lettek öten, közben ott ralliztak a beindult terepjárosok,volt pár meleg pillanat,

ha ezek a buták meghirdettek volna azon a pályán egy extrém enduro versenyt arra biztos eljött volna vagy 30-40 motoros, na az már fincsi lett volna 5-fős futamokban lerendezve egy gyors verseny, csak a motoroknak,

de igy egy iszonyat dillettáns szervezésű rendezvény volt,
Na akkor inkább velünk jöhettél volna szopni!Jobban jártál volna!
én tegnap elmentem motorostul erre a győri extrém enduronak beharangozott rendezvényre, de egy akkora kula volt hogy ki se vettem a motort a kocsibol,

semmiféle verseny nem volt hanem voltak épitve farönkös beton elemes akadályok és motorozhattál rajta ha volt kedved, mindezt ugy hogy közben ugyan ezeken az akadályokon rodeozott kb 10 terepjáros is akik mellé nézök beűlhettek és vitték öket,,,
persze hogy azonnal ment a jaszkari a terepjárosok részéröl hogy jol befosassák az éppen bent űlö delikvenst, ott pörögtek nyikorgo gumikkal száguldoztak oda-vissza, a motorosok is mind a hárman közben probáltak menni az akadályokon,
közben bejött a pályára akadályt épiteni mert szétdölt, mert annyira dilettáns modon volt össza rakva, egy targonca akinek a vezetöje életében nem látott targoncát,és azt sem tudta melyik kart huzkodja, és jött segiteni neki egy bobcat is, szoval elég kaotikus volt, csodával határos volt hogy nem lett baleset,,
voltak sportmotorok akik űber gagyin gyorsulgattak egy 200 méteres utcaszakaszon mindkét vége lezárva kordonnal mögötte csomo néző, teli gáz,teli fék hogy megálljon, ha valaki elbaszott volna valamit akkor jo sokat fordult volna a mentő, de hálistennek ott sem lett semmi baj.
a nap végén a Besenyei Péter repűlős bemutatoja az viszont űber király giga jo volt, tud a csávo nem véletlen volt világbajnok,
Hello Bálint Mizu?Voltál Győrbe?
na ez van mikor valaki tul lassan megy az erdőben,rögtön beköltözik a béka család a sisakba,
morgen reggelt,
Mi van Sutyi?
Nem megy garanciában a motor, hogy mindent eladsz?
Mit mondott a Győrfi?

És jó reggelt is!
Részvétem... Jóéjt...
Írtam 1 regényt, oszt lefagytam..
Na de itt még egész jól áll a sérója, meg tiszta a gönc, az elején volt, vagy a forgatás miatt ilyen nett?
Na eltakarodok aludni.Két hét szabi után holnap meló Ötkor riadó
Zozi is megtapasztalhatta hogy vasból van a DR-Z
Hát vigyázz a rövidebb utakkal