Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi is kerestük a bajt
Valahogy miért nem lep meg?!.. Sajna énmégcsak a kultúrált külsős fotókat készítettem, abban nincs sok érdekesség.. Viszont egy "rövidítés" után rosszabbul néztem ki, mint amikor leestem a szakadékba, pedig itt is lefelé vitt a gravi...
Nem akarta megcsókolni senki Íny maradt béka.Endurós béka
Kicsinált belőle hercegnőt? Vagy herceget?...
Van hát!Ma is csináltunk ujj nyomokat
És brekusz is ott volt Sziasztok
Klubos kolléga képei:
http://picasaweb.google.com/ni...
Van még olyan hely, ahol nem jártatok?!... Én tegnap gurultam arrafelé, kb. 1 százast, ma az egeret is nehezebben bírom fogni..
Szia Zsu Hello Dani,szewa Ferozzo Jaja pilisi játszotér és igen ez a csapat volt
Jóestét Hardcore-osok... Merre jártatok? Pilisi játszótér környék? Szokásos csapat? Zé, Makee, Hori stb.?
suzuki GSX-R VOLT A MOTOR ÚJ
repülővel meg még hamarabb
megnéztük a motor maradványait szörnyű látvány volt hát tényleg még szerencse ,hogy így megúszta a srác, nem volt jól bekötve a sisak , ezért ment tropára a fogai ,meg az orra ,60km ment ,és egy autós stop táblánál rá húzta a kocsit , most ha van jogsi ez akkor is megtörténik , persze nem védem a srácot , csak az apját sajnálom
Annyi idő alatt országúton is hazaérni...
szió
igen , jó sokára nagy dugó volt az M7-en ÁÁÁÁÁ 2ÉS FÉL ÓRA ALATT
Hello kutyuli!Nem rég értünk haza mocizásbol!Jot HARD enduroztunk!Fasza volt az idő is meg a sár is
szasz tibi
Jo estét mindenkinek
szioka látom 1ben hazaértél
szió már itthon
tegnap utcabálon kicsit feldobtuk ahangulatot
Eladó! Fék és helyzetjelző...1800ft
oké jöttem volan szivesen de elkezdtek kotyogni a kerekeim nem mertem megkockáztatni hogy így kimegyek (kerékagy az drága dolog)