Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia vickye
na csak fel kellett vennem telefont ...most telefonált lacika, hogy belepattintotta a friss blokkot a motorjába és aszongya fasza lett....
Szia Tibi!
ja mert módos vagy vazze.....
nem jöttél hétvégén motorozni
Szia drága .
és mit mondasz,lehet mehetünk hangoskodni 20.án akrapoviccal? vagy inkább majd hétvége feléééé?
ez már olajos....ebédszünet van
geci jó itt az utcán a levegő amúgy...különben itt se lennék
Há menjé kiabálni ha hangoskodni akarsz.
most annak örülj, hogy nem veszem fel mert tekerednek bele a csavarok legalább...ronissal mondjuk sikerült beszélnem akkor pont az esztergályosnál zavart
nekem ma kötötték be az 50 megabites diginetet!
Jó estét tisztelt fiatalság.
inkább csak a laptopot olajozod össze? wáhááá jó lenne 20.án már hangoskodni a városban este
nem tette rá ma hajnalban pakolás híjján

hamburgeresnél voltam mikor hívtál de nem bírlak visszahívni se(pedig akartalak).....amúgy meg telefon garázsban nyakig olajosan nem ölelgetem azt a szemetet.....anyámnak se veszem fel....
hmm akkor holnap délelőtt nem megyek apámmal még leányvárra de azért majd hívlak..hátha
tudom,felmelegítve csak az étel... de ez menni fog

na mindegy. a motor kéééne.csak vegye fel zééé a telót
próbakörön majd éjjel ...kell még fúrni faragni kicsit....meg tegnap éjjel nem lett meg hozzá a hengerfejpakolás ...szétástam érte mindent..közbe találtam egy exc blokkot legalább azt is összetettem...mostmár bátran mondhatom , hogy éjjel nappal dolgozom

amúgy szewasztok...............mizu?
nemtudom megnézni videót lallerről a lopott netemmel
Jaa amugy erről a visszaszerzésről is lenne véleményem de nem akarom elvenni a kedved és az örömöd!Sok szerencsét én csak annyit mondok
nem vagyok emooos.köcsögök

szóval,hívom én,de nem veszi fel,szokásához híven
ismét levette!
és ehez emósnak kellett állnod?szoktál sírni is?
Hát nem nagyon! De hivd fel
az enyéééém.visszaszereztem..tisza lappal kezdtük újra szal most minden kúúúl.csak a motorom kéne,de már nagyon és a Zéé tegnap este rátette a hengerfejet. Nem tudsz valami fejleményt Tibi?
Amugy szasztok
Jo a csaj!Buzi vagy e?
nem emo baszod