Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már nincsen ilyesmire szükségük.
én ezt most hallom elöször, hogy létezhet ilyen, bár szerintem ez is csak valami városi legenda,
beszarok , mindenkinek ajánlgatom hogy jöjjön el velem a romaniacsra, önköltségi áron elviszem hozom, merthogy olyan szegény vagyok mint templom egere, és jo lenne legalább megfelezni a költségeket, de senki nem jön

lehet tele van a gatyájuk,,? vagy mi,

ezuton is szeretném elmondani hogy szopás az lessz ,és jo nagy, de persze nem egymást,
Dani vannak durva dolgok az életben, de azért azt már mégsem kéne hogy még szaporodj is, az már tul durva lenne,
csok a szépséges mindenhová,
pálinkába mártogatott babapiskota, minden gondot megold,
Jó reggelt.
morgen lányok és fiuk
Barátnőméknél ez a dolog eltartott 2 évig ...szegény szülők már alig éltek ....most már hála a jó égnek a gyerek is rendesen alszik éjszakánként,úgyhogy nyugodtan tudnak aludni.
Szegénykém rossz alvó és a fogai is érzékenyek.
De pár év és talán alszom egy jót!
Azért egy gyerek akkor is jó dolog.
Amúgy:
Na nekem ezért sem lesz kölköm...macskát lepofozom ha basztat, gyereket azért mégse kéne...

Egyébként
Talán a kisfiad nem hagy?
Vajon miért nem tudom kialudni magam?
Prérifarkas-kergetés ...milyen kis hülye, miért az ösvényen szalad?!?
Na legalább bicajt nem kell drágán vennem,haver bicigli gyárba dolgozik Épp múlthéten rakott nekem össze egy 150ezres bringát 40ezerért
hát az szép .....

közbe asszem megteccett egy bringa fagyizni....
Nekem majdnem duplaannyi kb 9400Ft negyedévre Kicsit sokallom főleg hogy alig használom közúton!Allianz biztosítónál vagyok jah és még nem is az én nevemen van a biztosítás hanem anyámén
lenes mikor jössz errefelé egy jó kis mocizásra ? pénteken állítólag van menet
szotyi gáborom mizu véled? motorozás ?