Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért mennyi a bizti a motorra ? nekem lófasz talán 5 ezer
Akkor jó éjt mindenkinek
Terepen én sem hordok de amúgy van szóval sajnos van kötelezőm Ezért is érdekelne ez a hobbi kategóriás biztosítás hogy tudtok e erről valami infót!
Ma három különböző jelentkező is lett volna ellenőrzésre
mi nem hordunk rendszámot ezért nincs kötelezőnk!
mi a címed? színük?tipusuk?mikor nincsenek otthon? esetleg nyaralni mennek mostanában?van riasztó a házban?kutyájuk szereti az altatós kolbászt?
Haza mentem, Esztert elvittem még a már majdnem termvéd területre mert nem hagyott békén. Azután ötször elmondtam Manónak, hogy milyen jót mentünk.
no leptem legyetek rosszak bye jo ejt hooha
Hellóó mindenki!
Lenne egy kérdés amire nem tudom a választ
Az én kis 525-ös libakergetőmre elég borsos a kötelező bizti És hallottam ilyet hogy ha belépek egy motoros klubba akkor köthetek elvileg hobbi kategóriás biztosítást Tudtok ti ilyen okosságot?Elvileg fele annyi lenne a biztosításom
az jo es arban is kituno azt hittem motorozabol el vagy tiltva ezzert akkarsz dhni
indultak az embereim
én fagyizni akarok menni vele gyerekekkel
hegyre meg van olyan ktm -mem ami megbassza a konát és nem kell tekerni

szomszédgyereknek van egy kona kula tipusű biciklije
no igen de ha hegyen zuzol le felle meg erzed a kulombseget kona es ktm kozott
hát én se a ktm-met erőltetném szívem szerint bi ciklibe....de ha van jóárasítva
na elmentem aludnyi,
vegyel konat es fesd at ktm re
Ez tény. Ráadásul a KTM kiadta a gyártást valami nem túl profi alválalkozónak, és ő csak a dizájnos nevét adta. Egyébként egy ilyen 80-as Kona engem is érdekel. A szomszédomban van kettő darab milla fölötti. Ez nem tipp volt.
vagy mondjuk ilyen hátsó teló nélküli .....nem tudom mi lesz megálmodom dezsi
bazzzeg akármilyen drága akkor is tekerni kell, és lassu mint az állat,

csak szolok,
varjatok le maratam ki akkar Dh bringat es kuldeni az ipart rajta?
ebben a szeriaban kona utosebb es kegyetlen
azt tudod hogy ezek a vasak mondjuk egy konához képest drágábbak és szarabbak!
Ha megrendelem, utána már át kell venni, kb 1-2 hét
amúgy meg nem erőltetem halálra a ktm bringát mert van áruk és annyiból összeteszel jó bájkot más gyártótól....