Annak a szájába?Én oda nem pazarolnám kis Tibiket Nem vagyok én 1 szadista vandál Mit mondanának magukban?Hogy ez a szemét fater hova küldött minket Én csak ojan helyre küldöm őket ahova énis szivesen elmegyek
Tibi hogy te milyen finnyás vagy,
az a kis szopás nem érte volna meg, ? akkor most nem kéne a nagyszopást gyakorolnod, csak logatnál a medence partján malagán,
Szevasztok! Hát én láttam őt és nem ti ugyhogy kijelenthetem hogy az én farkam nem ágaskodott volna rá Persze némi kék csoda lehet hogy győzni tudott volna ellene!Nade hányni kefélés közbe?Az már perverz
Hát nekem megint csak ez a szar munka marad!A gyomrom kifordul tőle de nincs jobb!Itt éppen Malagán voltam 1 vén osztrák kurvának vittem butorokat a szar villájába!
Kérnék mindenkit,hogy aki a bakonyi találkozóra szeretne eljönni (és azoknak is akiknek kötelező a megjelenés ) ,az iratkozzon fel a Pápai topicban.
Köszönöm.
az a kis szopás nem érte volna meg, ? akkor most nem kéne a nagyszopást gyakorolnod, csak logatnál a medence partján malagán,
Na de azt írod a kamionozástól fel fordul a gyomrod azt is csináltad akkor meg nem mindegy?
miért nem vetetted be a szebbik mosolyodat annál a vén osztrák csajnál most ott sűttetnéd a hasadat a medence partján,
Kitartás!
Köszönöm.
Majdnem kómába estem. . .
Egy újabb érv Erdély mellett!
Köszönöm szépen,vagyok. Hűűű,de jó Neked...most irigykedem.