Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amit javasoltatok jó volt kiengedtem a csavarokat és visszaállt....huhhh naon beparáztam
gyertyával volt valami meg cseréltünk gyertya pipát
na itt vagyok , fiúkák
szerintem az alsó kiflid elfordult...vagy legalábbis reméljük, csak az....

Amit kiscsuka mondott,az jó....lelazítod a telóbefogó csavarokat, a bazi nagy anyát a tetején is meglazítod...kereket ne vedd ki hozzá...aztán behúzod egyenesbe, visszahúzod az anyákat és Volia!
az nem rossz...bár gondolom, dugó, hajtókar-csere lesz,nem?

Kicsit más feeling a régi gép után,nemde?
a kép mutat vmit ilyesmi..
ok majd fülelek
Kiscsuka megyek pályára
megfogod hallani, ha előttetek megyek le
187.000HUF
lazítsd meg a villahíd csavarjait vagy még job ha kiszeded a telókat meglazítod a villahíd anyáját berakod a telókat meghúzod és akkor elvileg egyenesnek kell lennie ha nem akkor
http://www.futomu-tuning.hu/?i...
visszatudják préselni enyémbe is volt egy nagyon minimális és simán visszapréselték
lehet hogy a kifli görbült el...vedd le az első kereket és nézd meg olodalról meg szemből a két szárat....
Gratula!
Mennyi volt?

Ha kerózol,azért hátsó fékre tedd a lábad.... .
Hello mindenki!
Délelőtt voltunk moccozni és párszor eldobtam a gépet...hazafele jövet nézem nagyon csálén áll az elsőkerék a kormány ferde stb....most leszedtem a sárvédőt elől és remélem nincs igazam de vmelyik telószár lehet el van hajolva, nem mentem frontálisan neki semminek sem.....felrepült a gép 2szer ilyen szerencsétlenűl nem érhet földet remélem v

vki vmi okosságot mondjon hova mit nézzek mert ez elég gáz dolog akko
hááááááát....
segédvázon vannak vicces dolgok
Legalább a váz van hegesztve?Mert az már elég gáz
aha
de van rajta sok kókány! heggesztgetések
sírnátok...
légszűrőt szerintem 1 év után találtam meg
lemostam és kézzel ahogy dörzsöltem a fekete légszűrőből sárga lett fél centi redva biztos volt rajta szépen igényesen az egész felületen
kx 250 gondolom halad
jah vettem közbe egy motort is ha valakit érdekel
Hello Moto
2500Ft-ért a legratyibb minőségü is jó!Ha egy ezressel drágább a legjobb még akkor is simán megéri
ha máshol is ilyen jó pálya lesz akkor talán sikerül így menni cross az nem megy nekem mostanában
szió , szép napot kívánok!
hajrá csak igy tovább,
van belöle három fajta minőség, keménység, enyém a legerösebb synteres, a többi nem tudom milyen lehet,