szerintem az alsó kiflid elfordult...vagy legalábbis reméljük, csak az....
Amit kiscsuka mondott,az jó....lelazítod a telóbefogó csavarokat, a bazi nagy anyát a tetején is meglazítod...kereket ne vedd ki hozzá...aztán behúzod egyenesbe, visszahúzod az anyákat és Volia!
lazítsd meg a villahíd csavarjait vagy még job ha kiszeded a telókat meglazítod a villahíd anyáját berakod a telókat meghúzod és akkor elvileg egyenesnek kell lennie ha nem akkor http://www.futomu-tuning.hu/?i...
visszatudják préselni enyémbe is volt egy nagyon minimális és simán visszapréselték
Hello mindenki!
Délelőtt voltunk moccozni és párszor eldobtam a gépet...hazafele jövet nézem nagyon csálén áll az elsőkerék a kormány ferde stb....most leszedtem a sárvédőt elől és remélem nincs igazam de vmelyik telószár lehet el van hajolva, nem mentem frontálisan neki semminek sem.....felrepült a gép 2szer ilyen szerencsétlenűl nem érhet földet remélem v
vki vmi okosságot mondjon hova mit nézzek mert ez elég gáz dolog akko
aha
de van rajta sok kókány! heggesztgetések
sírnátok...
légszűrőt szerintem 1 év után találtam meg
lemostam és kézzel ahogy dörzsöltem a fekete légszűrőből sárga lett fél centi redva biztos volt rajta szépen igényesen az egész felületen
Amit kiscsuka mondott,az jó....lelazítod a telóbefogó csavarokat, a bazi nagy anyát a tetején is meglazítod...kereket ne vedd ki hozzá...aztán behúzod egyenesbe, visszahúzod az anyákat és Volia!
Kicsit más feeling a régi gép után,nemde?
megfogod hallani, ha előttetek megyek le
http://www.futomu-tuning.hu/?i...
visszatudják préselni enyémbe is volt egy nagyon minimális és simán visszapréselték
Mennyi volt?
Ha kerózol,azért hátsó fékre tedd a lábad.... .
Délelőtt voltunk moccozni és párszor eldobtam a gépet...hazafele jövet nézem nagyon csálén áll az elsőkerék a kormány ferde stb....most leszedtem a sárvédőt elől és remélem nincs igazam de vmelyik telószár lehet el van hajolva, nem mentem frontálisan neki semminek sem.....felrepült a gép 2szer ilyen szerencsétlenűl nem érhet földet remélem v
vki vmi okosságot mondjon hova mit nézzek mert ez elég gáz dolog akko
segédvázon vannak vicces dolgok
de van rajta sok kókány! heggesztgetések
sírnátok...
légszűrőt szerintem 1 év után találtam meg
lemostam és kézzel ahogy dörzsöltem a fekete légszűrőből sárga lett fél centi redva biztos volt rajta szépen igényesen az egész felületen