Jajjj,de drága vagy...Én meg megmutatom majd a bélyeg gyűjteményemet és matekból is rám férne egy kis korrepetálás.
Én 2 hete szereztem egy csúnyább zúzódást a bal combomra,de még mindig elég csúnya,és be van dagadva....engem is rendesen röhögnek azóta is,mert egyszerűen nem emlékszem,hogy hogyan szereztem a sérülést.
mondjuk látszik hogy ezt a csuzdát leprobálták vagy 100-szor ugyan olyan sulyu homokzsákkal, és jo pontosan beállitották az ugratot, a hosszát a csuzdát, mindent,
Úgy teszek...de már csak 18 percig, akkor bepattanok a kis sárga autómba (ami nem is az enyém ) haza"száguldok" vele, otthon benyomok egy rántottát, aztán akkorát alszok mint egy medve...és f6-ra megyek egy másik helyre
na tessék most felizgattad a fantáziálos agysejtjeimet,
hihhetetlen távol keleti szánsáj-bánzáj modszerem van a combod gyogyitására, garanciát is vállalok rá,
Én 2 hete szereztem egy csúnyább zúzódást a bal combomra,de még mindig elég csúnya,és be van dagadva....engem is rendesen röhögnek azóta is,mert egyszerűen nem emlékszem,hogy hogyan szereztem a sérülést.
de attol még a csávoban kurva nagy kurázsi van,
pl két napja megint bejött motorozás közben egy darázs a hálos páncélba, akkora könyököm van, ismerősők szénné röhögték magukat mikor meglátták,
megmutatnám a sérűléseimet, mesélnék az életemröl,
Mi lenne Velem,ha összetörnéd magadat?
Mehetnék téged ápolni.
állat kiprobálnám,
Akkor jó rohanást kívánok!
Én is lépek haza Bogárdra, bár már délután jövök is vissza. Van 3 napom a hétvégé, de megint csak rohanás lesz belőle.
Most dolgozol?
Modjuk engem sosem érdekelt a cross.