Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most viszont elhuzok az anyukámhoz kerti faházat épiteni, ha már csináltam hozzá beton alapot,

na tessék most felizgattad a fantáziálos agysejtjeimet,

hihhetetlen távol keleti szánsáj-bánzáj modszerem van a combod gyogyitására, garanciát is vállalok rá,
Jajjj,de drága vagy...Én meg megmutatom majd a bélyeg gyűjteményemet és matekból is rám férne egy kis korrepetálás.

Én 2 hete szereztem egy csúnyább zúzódást a bal combomra,de még mindig elég csúnya,és be van dagadva....engem is rendesen röhögnek azóta is,mert egyszerűen nem emlékszem,hogy hogyan szereztem a sérülést.
mondjuk látszik hogy ezt a csuzdát leprobálták vagy 100-szor ugyan olyan sulyu homokzsákkal, és jo pontosan beállitották az ugratot, a hosszát a csuzdát, mindent,

de attol még a csávoban kurva nagy kurázsi van,
most is fáj egy csomo helyen, ápolgathatnál máris,

pl két napja megint bejött motorozás közben egy darázs a hálos páncélba, akkora könyököm van, ismerősők szénné röhögték magukat mikor meglátták,

megmutatnám a sérűléseimet, mesélnék az életemröl,
ez de szép erdő,
Te csak ne akarj ilyen veszélyes dolgokat csinálni!
Mi lenne Velem,ha összetörnéd magadat?
Mehetnék téged ápolni.
ez de kurva kibaszott jo,
állat kiprobálnám,
Sikerült,de volt ám nagy rohanás.
De ezek szerint sikerült...újabb dolog ami miatt valamikor valaki majd marha jól jár veled...a rohadt mázlista
Nemtom,de igazábol nincs is nagyon jelentösége szerintem.
Az jó....ma Nekem is sikerült elaludnom ....volt 10 percem arra,hogy összekészüljek.
Neked meg jó pihit, ha végre sikerül hazaérni!
Kolléga elaludt, úgyhogy még vagy 20 percig "élvezhetitek" a társaságomat...
Ez nekem is elég mozgalmas hétvége lesz...

Akkor jó rohanást kívánok!
Jó reggelt.

Én is lépek haza Bogárdra, bár már délután jövök is vissza. Van 3 napom a hétvégé, de megint csak rohanás lesz belőle.
Úgy teszek...de már csak 18 percig, akkor bepattanok a kis sárga autómba (ami nem is az enyém ) haza"száguldok" vele, otthon benyomok egy rántottát, aztán akkorát alszok mint egy medve...és f6-ra megyek egy másik helyre
Tudom ....

Most dolgozol?
Szabálytalan
Hihi, már endurozi se szoktam.
És az enduros?
Ügyes a csájé!
Modjuk engem sosem érdekelt a cross.