Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szevasztok.
De faja volt a kirándulás csak vinni kellett volna egy erdőmélyénjárósziklákonugráló mocit.
én nem ismemrem de jó hoyg mondod meg fogom keresni
jah régen bevolt nőve mint az állat... de mostmár egész járható, amúgy van még egy ilyesmi pálya 1 jukkal odébb is biztos ismeritek azt is
Orion árok? ilyen..... csak már nem kihívás....
Amúgy is most nem mernék veletek menni sehova Azt se tudom hogy kell endurózni,már Május óta csak aszfalton megyek Újra vissza kell szoknom a terepre
vegyes. lesz itt mindkét fajtából.
ugyehogyugye. Tessék eljönni,meg hozni a motorokat,és mehettek az erdőbe motorkálni.
Jaja jó lenne egy kis kulTúra De sose jutok el odáig hogy ilyet betervezzek Örülök ha az itteni erdőbe be tudok keveredni!Remélem majd változik a helyzet.....
ja gyere el egyszer zoozee vezet tiszta élvezet
amúgy már mondtam neked is gyere el eccer erre aztán viszlek egy városnézésre
ja a bútortologatásról ...én is tologatnám a bútoraidat veled .....
csak akkor nekem lent kell állnom az ágyad mellett hogy azt is tudjam tolni közbe...
hát a vidik horinál vannak még.....itt is képtelenség volt végigmenni de attól jó....áprilisban majd 15 év kihagyás után elsőként megint belementünk nosztalgiaszinten de szopásszintre keveredtünk mi is 3-4 óra volt kb. mire leértünk ...aztán belejöttünk meg pár fát kiszedtek/tünk belőle ...mostmár ha kurva ügyes vagy egyedül is lehet benni menni...mostanra lettek menetalternatívák a gyors menetre egy két sziklacsoport farakás átugratási lehetősége stb. de azért még nem járnak oda motorozni normális emberek
Hello mindenki!
Zozzee töltsd fel azonnyomban had nézzem már milyen ez a híres orion árok Felénk is van egy KB 5km hosszú árok az erdő mélyén csak ott képtelenség végigmenni mert derékmagasságban vannak a kidőlt fák!Lehet most ősszel kimegyünk Stihl-el azt csinálunk mi is egy oriont magunknak
aztán milyen motorral kell menni oda ? ez terepbuli oder szpidi?
"és kitudja még mire" így kezd érdekes lenni
még nagy jóság a tegnapi napban , hogy megkeresgéltük EB pálya néhány sarkallatos pontját nagy sziklalépcsős lezuhanósos szemét helyeket és meg motoroztuk őket....de visszafelé ...nagyon élveztük...
ja lett róluk videó....
Tehát erre a programra várjuk a jelentkezőket :
(A jelentkezéseket ma délután kezdjük összeírni a pápai topicban .)
Bocsi,véletlenül többes számot használtam...csak egy kém volt.
Bálintgazda.
most a 10 perc oda visszára gyúrunk ...de nem lesz egyszerű mert egybe hirtelen fárasztó lehet ...ami ront az időn...
jajj gecc..most nézem fotókat vazze...
ORION árok
végigpattantunk longlacival rajta időre.....pár hiba még beugrott fejenként egy bedőlés sziklák közé a kapkodásban ....de picit lehet még faragni belőle.............felfelé 5:29 lefelé 4:40 az idő...

ez fent a keresztösvénytől értendő le az árok legaljáig ahol bemész az erdei útról.... onnan stopperkedtük.....

a képen a motorom felső végén ahonnan mértük.......
velem is ez történt fellazítottam a csavarokat azt jó lett....
kik a kémek?
nagyon jöttél bakonynánára